Tillbaka till startsidan

Policy Covid 19

Valvet erbjuder alltid bokade, privata visningar. Vi vill att du som kund ska känna att du får all tid du behöver för att bilda dig en känsla av bostaden i fråga, samt att mäklaren ska kunna ägna all sin uppmärksamhet på dig som kund. Just nu är det viktigt att vi undviker att samlas många människor på liten yta, så vi fortsätter med det vi alltid gör, dvs om du är intresserad av en bostad - kontakta ansvarig mäklare och boka en privat visning. 

 

Vi håller de möten som kunder önskar på telefon eller via videokonferens istället för vid personliga möten. Vi har möjlighet att ge våra kunder majoriteten av informationen kring deras köp och försäljningar via telefon.

 

Vid fotograferingar uppmanar vi våra kunder att inte vara närvarande under fototillfället, allt för att minimera antalet fysiska möten.

 

Vi erbjuder handsprit och har förstärkt våra städrutiner på våra kontor. Vi bjuder inte på fika eller kaffe vid våra möten och spritar alla handtag och andra känsliga ställen på våra kontor flera gånger varje dag.

 

Vi följer i övrigt de rekommendationer folkhälsomyndigheten går ut med.  Detta innebär att du är varmt välkommen till våra fysiska möten och visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna digitalt.