Tågaborg - Kompanigatan 3

Längs Tågaborgs vackra gator och med Vikingsbergsparken runt hörnan bor ni lugnt och ostört i vacker fastighet. Fördelarna är många då detta boende erbjuder bland annat en alldeles egen ingång från gaveln och en egen uteplats mot föreningens grönskande innergård. Innergården är lummig och när du strosar här får du en känsla av en riktig villaträdgård.

Lägenheten fördelar sig över vardagsrum, två mysiga sovrum, rymligt badrum samt kök med utgång till uteplatsen. Bostaden är genomgående och har vackra fönster som släpper in ljus i två väderstreck. I lägenheten finns golvvärme i alla rum för den med frusna fötter.

Om ni drömmer om en bostad med äldre charm i anrikt område med egen uteplats finns nu möjligheten. Lägenheten måste ses. Varmt välkommen på visning!

Allmän information

Kommun:
Helsingborg
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Kompanigatan 3
Pris:
2 700 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 725 kr/mån. Inkl. värme, vatten & kabel-tv.
Boarea:
86 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3
Byggår:
1909
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Andel i förening:
30%
Lgh.nummer:
1
Våningsplan:
Markplan Hiss finns ej.
Uteplats:

Egen uteplats mot förenings innergård.

Bilplats:
Parkering längs gatorna i området. Eventuell möjlighet att hyra parkeringsplats på 3 min promenadavstånd.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Höken 6
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
3 st
Om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Höken 6 bildades 2004 och består av 3 stycken lägenheter. Innergården är gemensam och delas med ytterligare en förening och sköts genom samfällighet.

Andel i föreningen:
30%
Andel av årsavgift:
30%
Föreningens ekonomi:
Inga kommande avgiftshöjningar är planerade.

Fastigheten

Byggår:
1909
Renoveringar:
2018 - Fönsterbyte
Pris:
2 700 000 kr eller högstbjudande
Energideklaration:
Energiprestanda 166 kWh/m² år.

Övrig information

TV:
Fiber - Stadsnätet
Internet:
Fiber - Stadsnätet

Rumsbeskrivning

HALL: Via en egen entré i markplan och karaktäristisk dörr nås hallen. Klinkergolv med golvvärme och målade väggar.

VARDAGSRUM: Hemtrevligt vardagsrum med utrymme för soffhörna och annat möblemang om så önskas. Fönster mot Kompanigatan. Klinkergolv med golvvärme och målade väggar.

KÖK: Köket erbjuder goda arbetsytor och bra möjligheter för förvaring. Skåp och luckor i vitt högblankt samt ek som snyggt kombinerats med rostfria vitvaror. Snygg stenbänkskiva i blänkande svart. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. I köket finns dessutom utrymme för större matplats och direkt utgång till den härliga uteplatsen. Med ingång från köket finns också ett förvaringsutrymme som idag används som skafferi. Klinkergolv med golvvärme samt målade väggar.

SOVRUM 1: Mysigt sovrum där det nyligen lagts in en ljus heltäckningsmatta. Rummet rymmer dubbelsäng samt garderober och annat möblemang om så önskas. Via detta sovrum finns även en genomgång till vardagsrummet. Fönstret släpper in mycket ljus. Målade väggar.

SOVRUM 2: Lägenhetens andra sovrum som nås direkt då man stiger in i hallen till vänster. Plats för säng och garderob med fönster mot innergården. Fondvägg målad i beige ton, klinkergolv med golvvärme.

BADRUM: Mycket rymligt badrum med både badkar och dusch. Badrummet är inrett med vitt kakel och beige klinkergolv med badrumskommod, spegel & wc. Fönster mot innergården.

UTEPLATS: Egen uteplats med utgång från lägenhetens kök. Rymmer plats för möblemang och solstolar och perfekt för den som vill bo i lägenhet men inte kompromissa med grillandet. Lugnt och ostört med mycket grönska.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Lisa Wicknell
Lisa Wicknell
0721-61 16 16
lisa.wicknell@valvet.se

Filer på Helsingborg Kompanigatan 3

Filnamn

Planlösning på Helsingborg Kompanigatan 3

Karta Helsingborg Kompanigatan 3

Bilder för Helsingborg Kompanigatan 3

Valvet Citygruppen är en del av Valvet som helt fokuserar på bostäder i Helsingborgs city. Med unikt foto, emotionell kommunikation och smart marknadsföring skapar vi det som krävs för att göra den bästa affären.

Vill du också sälja din bostad med Valvet City Gruppen? Klicka här

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.