Norra Hamnen - Kungsgatan 12

Välkommen till Kungsgatan 12 och en 4-rumslägenhet på 6:e våningen i Helsingborgs ”up and coming” område mitt i City. Här bor ni högt och fritt i en genomgående lägenhet med stor balkong i soligt västerläge med utsikt över Kvickbron, Öresund och Danmark från flera av bostadens rum. Hissen som också går direkt från garageplanet tar er till 6:e våningsplanet där det endast finns två lägenheter.

Denna lägenhet är ett lyxigt boende för er som uppskattar ett hem med genomtänkt planlösning som ger ett stort ljusinsläpp, generösa sällskapsrum och en privat sfär med två rymliga sovrum i fil. Ett master bedroom med “en suite” badrum och ett andra sovrum med separat badrum. Möjlighet till ytterliggare ett sovrum, alternativt bibliotek/TV-rum eller hemmakontor. Gott om förvaring i flera garderober och två rymliga klädkammare.

Från Kungsgatan kan ni lätt ta er till allt som Helsingborgs City har att erbjuda i form av mysiga fik, ett stort restaurangutbud, rikt kulturliv och utsökt shopping. Natur och rekreationsområde finns inpå knuten. Strosa gärna utmed småbåtshamnen och fortsätt på strandpromenaden till Gröningen där det finns utegym och härliga bad.

Det är endast 5 minuters promenad till Knutpunkten, stadens trafikcenter, där ni lätt kan ta er vidare med buss, tåg eller färja.

Allmän information

Kommun:
Helsingborg
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Kungsgatan 12
Pris:
4 490 000 kr
Månadsavgift:
6 034 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.
Boarea:
105 kvm
Antal rum:
4
Byggår:
2004
Andel i förening:
3.5702%
Lgh.nummer:
62
Våningsplan:
Källare. Våningsplan 6 (5 trappor). Hiss finns.
Uteplats:

Balkong om ca 15 m², under tak, läge väster.

Bilplats:
16 garageplatser i huset. Går att hyra för 1 775 kr/mån.
Garageplatser i Dunkers hus kan hyras för 1475 kr/mån.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Arkaden
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
26 st
Antal lokaler:
1 st
Om föreningen:

Bonea förvaltning sköter ekonomiska förvaltningen och HSB har hand om fastighetsskötsel.

Andel i föreningen:
3.5702%
Andel av årsavgift:
3.57%
Föreningens ekonomi:
Inga planerade avgiftshöjningar.

Fastigheten

Byggår:
2004
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Pris:
4 490 000 kr
Energideklaration:
Energiprestanda 122 kWh/m² år.

Övrig information

TV:
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår. Fiber indraget via Telia.
Internet:
Via kabel-TV. Fiber indraget via Telia.
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd och källarförråd, som nås via hiss, samt garage i källaren.

Rumsbeskrivning

HALL: Ljus och öppen hall med välvd vägg som ger en mjuk övergång till sällskapsrummen. Möblerbar. Två garderober. Infällda, dimbara spotlights i taket. Parkettgolv, tapetserade väggar samt porttelefon.

VARDAGSRUM: Inbjudande vardagsrum med plats för stor soffa och fåtöljer samt matplats med utsikt. Härifrån finns utgång till den stora balkongen. Från vardagsrummet nås även biblioteket/TV-rummet. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar.

BIBLIOTEK/TV-RUM: Ett utmärkt exempel på en flexibel planlösning då möjligheterna är många: bibliotek, TV-rum, hemmakontor, sovrum eller del av vardagsrummet. Rummet är beläget intill vardagsrummet och har en extra bred skjutdörr för en öppen lösning mot vardagsrummet. Utsikt mot Öresund. Parkettgolv och tapetserade väggar.

BALKONG: 15 m2 stor balkong under tak i västerläge med utsikt mot Öresund och Danmark.

KÖK: Hemtrevligt arbetskök med fönster i västerläge. Fasade antikvita luckor och lådor snyggt matchade med bänkskivor i teak. Den maskinella utrustningen består av: Separat kyl och frys, spishäll med centralfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i underskåp och överskåp ända upp i takhöjd. Kakel som stänkskydd över bänkskivor och klinkergolv. Dimbara spotlights under överskåpen.

GROVKÖK/TVÄTT & TORK: Separat tvätt och torkrum som nås från hallen och har genomgång även till köket. Arbetsbänk för behandling av tvätt samt både sido- och överskåp. Överljus från hallen och köket. Kakel som stänkskydd över bänkskiva och klinkergolv samt målade väggar.

SOVRUM 1: Väl tilltaget master bedroom med “en suite” badrum. Dubbla garderober med spegelskjutdörrar. Stort fönster i öster samt fransk balkong för effektiv vädring av sänglinnen. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar.

BADRUM 1: VARDAGSRUM
”En suite” badrum till master bedroom. Stort hörnbadkar med dusch, dubbel kommod med två handfat, vägghängd toalett och el-torkställning. Vädringsfönster. Badrummet är helt inrett med kakel och klinker med golvvärme.
Dimbara spotlights.

KLÄDKAMMARE 1: Stor klädkammare precis utanför master bedroom väl inredd med dubbla klädstänger och hyllor. Nås från hallen/vardagsrummet. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 2: Lägenhetens andra sovrum har stort fönster i öster och en mjukt välvd vägg som ger en hemtrevlig känsla. Sovrummet har ”en suite” klädkammare. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar.

KLÄDKAMMARE 2: ”En suite” klädkammare till sovrum 2 inrett med klädstång och hylla. Parkettgolv och målade väggar.

BADRUM 2: Helkaklat badrum med klinker golv och dusch och matt duschvägg. Vägghängd toalett, el-torkställning, dimbara spotlights och golvvärme.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Peter Imméll
Peter Imméll
0708-40 16 16
peter.immell@valvet.se

Assisterande mäklare

Lisa Wicknell
Lisa Wicknell
0721-61 16 16
lisa.wicknell@valvet.se

Filer på Helsingborg Kungsgatan 12

Filnamn

Planlösning på Helsingborg Kungsgatan 12

Karta Helsingborg Kungsgatan 12

Bilder för Helsingborg Kungsgatan 12

Valvet Citygruppen är en del av Valvet som helt fokuserar på bostäder i Helsingborgs city. Med unikt foto, emotionell kommunikation och smart marknadsföring skapar vi det som krävs för att göra den bästa affären.

Vill du också sälja din bostad med Valvet City Gruppen? Klicka här

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.