Tillbaka till startsidan

Hotellvägen 12J

Högt fritt läge med strålande havsutsikt!

Med ett av områdets bästa läge bjuder denna bostadsrätt på en hänförande utsikt i soligt sydvästläge över Skäldervikens blå vatten. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt i bostadsrättsform men ändå med friheten att ha 3 uteplatser och närhet till natur och hav. Trevlig öppen planlösning med havsutsikt från så gott som alla rum. Ljus enhetlig färgskala i hela lägenheten med mattlackade golv i ekparkett, släta vita väggar samt köksinredning i oljad ek med bänkskivor i svart granit ger bostaden en lugn, sober känsla. Utgång från köket till överbyggd altan med trädäck i västerläge. Två helkaklade badrum varav det ena med bastu.
Högst upp ligger ett utsiktsrum i form av en “Penthouse-våning” med fönster i tre väderstreck och utgång till en stor balkong i sydväst. I dag används rummet som sovrum men fungerar lika fint som ett andra TV-rum eller kontor. Härifrån har du en fantastisk havsutsikt, men även utsikt över Ängelholms småbåtshamn och sandstrand.
(Planlösningen kan göras om till 6 rum och kök för den som önskar fler rum). Garage och parkeringsplats finns att hyra.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
149 kvm
Antal rum
6 rum
Månadsavgift
5 553 kr/mån
Pris
5 800 000 kr /bud
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Hela lägenheten har en enhetlig färgskala med släta vita väggar, golv i mattlackad ekparkett med golvlister och innerdörrar i ek. Golv i hall, badrum och groventré/tvättstuga i mörkgrått klinker med komfortvärme (elburen golvvärme).

Rumsbeskrivning av entréplan:
ENTRÉHALL med grått klinkergolv och golvvärme och vitmålade väggar. Fönster över hörn i hallen med utsikt över småbåtshamnen. Helkaklat BADRUM med dusch. Badrummet har klinkergolv lika det i hallen, matt, vit kakel på vägg, glasad dusch-hörna, tvättställskommod, vägghängd toalett, handdukstork samt öppningsbart fönster.
Stort, luftigt MATSALSRUM/ALLRUM i öppen planlösning med KÖKET. Kök med köksinredning från Vedum med luckor i ek samt vitvaror från Siemens. Bänkskivor i svart granit. Stor köksö med induktionshäll och frihängande fläkt från Thermex samt en liten extra vask och sittplatser. Köksön gränsar av mot matplatsen och skapar en fin samlingspunkt vid fester och middagar.
Plats för ett stort matsalsbord samt liten avdelning för soffa eller fåtöljer. För den som önskar sovrum på entréplan kan man gränsa av allrummet med en vägg och på så sätt få ytterligare ett rum.
GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens), skåpinredning från Vedum med vask samt under och överskåp. En rymlig klädkammare under trappan med gott om plats för ytterkäder och förvaring. Här sitter även fjärrvärmecentralen.
I från matsalsrummet/allrummet leder en trappa upp till andra våningen.

Rumsbeskrivning av andra våningen:
Stort, öppet VARDAGSRUM som även det har stora fönsterpartier med havsutsikt och utgång till balkong.
MASTER BEDROOM har fönster över hörn med havsutsikt och ingång till en rymlig klädkammare med öppningsbart fönster. 2 st garderober i sovrummet. Utsikt från sovrummet mot småbåtshamnen och stranden. SOVRUM 2 har fönster i väster och även det havsutsikt samt 2 st. garderober. Helkaklat BADRUM med glasad dusch hörna, vägghängd toalett samt tvättställskommod, handdukstork och bastu.

Rumsbeskrivning av “Penthouse-våning”"
Längst upp på 3:e våningen kommer du upp till ett ljust härligt UTSIKTSRUM med fönster i tre väderstreck. Härifrån har du så gott som panoramautsikt över Skälderviken, småbåtshamnen och stranden. Utgång till en stor balkong. härifrån kan du njuta av sol från tidig förmiddag till sent på kvällen. Rummet har skeppsgolv i ek.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plan
Byggnadsår
2011/2012
Fönster
3-glas i trä/aluminium
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft

Ekonomi

Pris
5 800 000 kr /bud
Månadsavgift
5 553 kr/mån. I avgiften ingår kostnaden för vatten/avlopp samt för uppvärmning och sopor.
Andel i föreningen
6.286%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
927 kr
Försäkring
238 kr
Summa
1 165 kr

Uteplats

Överbyggd altan i markplan med trädäck. Balkong på andra våningen. Balkong från tredje våningen med panoramautsikt över Skäldervikens blå vatten, Ängelholms sandstrand, småbåtshamnen och hamninloppet.

Bilplats

Garage finns att hyra för 500 kr i månaden.

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Lotsen i Skälderviken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-2335
Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
20 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Lotsen 15 och Valhall 1:88 som består av fem stycken huskroppar med totalt 20 lägenheter samt garagebyggnader med 20 st. garage.

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Lotsen i Skälderviken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-2335
Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
20 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Lotsen 15 och Valhall 1:88 som består av fem stycken huskroppar med totalt 20 lägenheter samt garagebyggnader med 20 st. garage.

Allmänt

Mycket populärt och trevligt område nära hav och hamn. Skola F-6, bibliotek, matbutik. Ca 4 km till Ängelholms centrum och till E6:an.

Kommunikation

Ängelholms stadsbuss går förbi Skälderviken en gång i halvtimmen.