- Drottninggatan 236a

"Att vakna en lugn söndagsmorgon, ligga kvar i sängen och blicka ut över havet är det bästa. Om man dessutom öppnar dörren kan man höra vågorna" Den förmånen får ni som ägare av denna välplanerade bostadsrätt på Drottninggatan.

Att bo på den norra delen av Drottninggatan har många fördelar. Ni får givet nära till hav & bad men även direkt närhet till härliga promenader i vackra Pålsjö skog. För den som är rask går det naturligtvis även att promenera in mot staden och njuta av de omtyckta caféerna och restaurangerna i Helsingborgs City.

Lägenheten är ljus och välplanerad med hela tre utgångar till de egna uteplatserna. Havsutsikten från köket, vardagsrummet samt de två sovrummen är unik i sitt slag och alldeles underbar. I denna bostad möter modernt det tidstypiska och alla materialval är genomtänkta och högklassiga.

Som ägare av denna pärla har ni absolut inga ursäkter för att skippa morgondoppet eller kanske kvällsdoppet om det föredras. Välkomna på visning.

Allmän information

Kommun:
Helsingborg
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Drottninggatan 236a
Pris:
3 900 000 kr
Månadsavgift:
3 933 kr/mån. Inkl. värme, vatten & parkeringsplats.
Boarea:
93 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3
Byggår:
1901
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Andel i förening:
15.68%
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 3. Hiss finns ej.
Uteplats:

Tillhörande lägenheten finns en uteplats i soligt västerläge med full havsutsikt.

Bilplats:
Tillhörande lägenheten finns en parkeringsplats. Bostadsrättsföreningen har även 2 st besöksparkeringar.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Pålsjö Strandlinje
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
5 st
Om föreningen:

Bostadsrättsföreningen äger och förvaltar fastigheten Riggen 1. I fastigheten, som är belägen på Drottninggatan 236, finns fem stycken lägenheter.

Andel i föreningen:
15.68%

Fastigheten

Byggår:
1901
Uppvärmning:
Golvvärme
Pris:
3 900 000 kr

Driftskostnad

Hushållsel:
577 kr/mån
Sammanlagd driftkostnad:
577 kr/mån
Energideklaration:
Energiprestanda 165 kWh/m² år.

Övrig information

TV:
Stadsnätet (Fiber)
Internet:
Stadsnätet (Fiber)
Övriga byggnader:
Förråd i fastighetens källare.

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande hall med klinkergolv och plats för avhängning av kläder och skor. Praktisk förvaring i större skjutgarderob. Målade väggar.

KÖK: Inbjudande och stilrent kök med vita skåp och luckor från HTH. Köket installerades 2006. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl & frys. Extra avställningsyta och förvaring i köksö. Öppen planlösning till vardagsrum. Parkettgolv och målade samt tapetserade väggar.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet erbjuder utsikt över strand och hav dessutom utgång till bostadens uteplats i soligt västerläge. Möblerbart med matplats och soffhörna om så önskas. Parkettgolv och målade samt tapetserade väggar.

SOVRUM: Lägenhetens master bedroom med utgång till lägenhetens andra uteplats. Ett riktigt mysigt rum med smart förvaring i garderober. Gott om plats för dubbelsäng. Parkettgolv och målade väggar.

KLÄDKAMMARE: Rymligt klädkammare med plats för andra säsongens kläder och skor som finns vägg i vägg med sovrummet.

BADRUM: Mycket rymligt badrum helt inrett i kakel och klinker från 2006. Hörnbadkar, dusch, tvättmaskin/torktumlare, wc, hyllor, handfat och spegel. Ett snyggt badrum för den kräsna.

SOVRUM: Lägenhetens andra sovrum, även det med egen utgång. Kan användas som gästrum, kontor eller barnrum enligt egna önskemål. Parkettgolv och målade väggar.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Lisa Wicknell
Lisa Wicknell
0721-61 16 16
lisa.wicknell@valvet.se

Filer på Helsingborg Drottninggatan 236a

Filnamn

Planlösning på Helsingborg Drottninggatan 236a

Karta Helsingborg Drottninggatan 236a

Bilder för Helsingborg Drottninggatan 236a

Valvet Citygruppen är en del av Valvet som helt fokuserar på bostäder i Helsingborgs city. Med unikt foto, emotionell kommunikation och smart marknadsföring skapar vi det som krävs för att göra den bästa affären.

Vill du också sälja din bostad med Valvet City Gruppen? Klicka här

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.
palsjo