Norra Hamnen - Kungsgatan 10

På Kungsgatan 10 bor ni bekvämt ur alla perspektiv. Via hiss tar ni er direkt upp till våning 3 och denna välplanerade lägenhet om 105 kvm. Bostaden andas kvalitet och åtskilliga påkostade extra tillval gjordes i samband med byggnationen 2004.

Väl inne i lägenheten erbjuds en genomtänkt disposition av ytan och flera av de klassiska bo-kraven uppfylls i dubbel bemärkelse. Här finns nämligen en stor balkong i soligt västerläge under tak med sundsutsikt. Två badrum, varav ett med direkt ingång från det större av lägenhetens två sovrum som har fransk balkong för att kunna vädra en solig sommarmorgon. Här erbjuds även en social planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum och det blir därmed enkelt att umgås även när någon förbereder kvällens middag.

Från Kungsgatan kan man lätt ta sig till allt som Helsingborgs City har att erbjuda i form av mysiga fik, ett stort restaurangutbud, rikt kulturliv och utsökt shopping. Natur och rekreationsområden finns inpå knuten. Strosa gärna utmed småbåtshamnen och fortsätt på strandpromenaden till Gröningen där det finns utegym och härliga bad. Det är endast 5 minuters promenad till Helsingborgs C, stadens trafikcenter, varifrån man kan ta sig vidare med buss, tåg eller färja.

Välkommen hem till härliga sommarkvällar på balkongen, till sundsutsikt och till Kungsgatan 10.

Allmän information

Kommun:
Helsingborg
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Kungsgatan 10
Pris:
3 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 034 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3
Byggår:
2004
Andel i förening:
3.5702%
Lgh.nummer:
33
Våningsplan:
Källare. Våningsplan 3 (2 trappor). Hiss finns.
Uteplats:

Balkong om 15 m², under tak, läge väster.

Parkering:
16 garageplatser i huset. Går att hyra för 1 775 kr/mån.
Garageplatser i Dunkers hus kan hyras för 1475 kr/mån.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Arkaden
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
26 st
Antal lokaler:
1 st
Om föreningen:

Bonea förvaltning sköter ekonomiska förvaltningen och HSB har hand om fastighetsskötsel.

Andel i föreningen:
3.5702%
Andel av årsavgift:
3.57%
Föreningens ekonomi:
Inga planerade avgiftshöjningar.

Fastigheten

Byggår:
2004
Övrigt:
Centraldammsugare är installerat.
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Pris:
3 995 000 kr eller högstbjudande
Energideklaration:
Energiprestanda 122 kWh/m² år.

Övrig information

TV:
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår. Fiber indraget via Telia.
Internet:
Via kabel-TV. Fiber indraget via Telia.
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd och lägenhetsförråd (eget låst rum) på entréplan samt garage i källaren som nås via hiss.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande och möblerbar hall med plats för avhängning av kläder och avställning av skor. Två skjutdörrsgarderober med speglar för praktisk förvaring. Spotlights i taket. Klinkergolv och målad strukturtapet.

VARDAGSRUM

Till ytan generöst och öppet vardagsrum med stora fönster och balkong i västerläge. Öppen planlösning mot kök med utrymme för både matplats och soffgrupp. Ekparkett och målad strukturtapet. Specialbeställda Silent Gliss rullgardiner i alla fönster i västerläge. Utsikt över Öresund, färjorna och Kvickbron.

BALKONG

Rymlig balkong om 15 m² under tak längs vardagsrum och kök. Utrymme för matplats med ordentlig plats att sitta. Utsikt över Öresund och Kvickbron precis som i vardagsrummet.

KÖK

Öppen planlösning mot vardagsrum/matplats. Köksinredningen är från Marbodal med släta björkluckor och laminatbänkskiva. Underlimmad dubbel vask. Den maskinella utrustningen består av två skåp i fullhöjd med kyl, sval och två mindre frysar, spis med häll, spisfläkt, två ugnar samt förberett för diskmaskin. Klinkergolv och målad strukturtapet.

SOVRUM 1

Lägenhetens större sovrum med garderober som har spegelskjutdörrar. Plats för dubbelsäng. Stora badrummet nås direkt från detta sovrum. Fransk balkong gör det enkelt att vädra. Ekparkett och målad strukturtapet.

BADRUM

Ett av sovrummens alldeles egna badrum med dusch. Helt inrett i kakel och klinker med en påkostad bänkskiva i carraramarmor med underlimmad porslinsvask. Spegel över hela bänkskivans längd med belysning och dessutom spotlights i taket. Här finns också elektrisk handdukstork, stor kommod, vägghängd wc samt golvvärme för den med frusna fötter. Ett fönster skänker ljus åt badrummet.

SOVRUM 2

Sovrum i bra storlek med egen klädkammare. Utrymme för säng och skrivbord om så önskas. Sovrummet är beläget mot gården. Ekparkett och målad strukturtapet. Båda sovrummen är belägna mot den tysta gården.

DUSCHRUM

Lägenhetens andra toalett med dusch. Helt inrett i kakel och klinker i stilrena färger. Här finns dusch, vägghängd wc, handfat samt elektrisk handdukstork och golvvärme.

KLÄDKAMMARE

Lägenhetens större klädkammare med parkettgolv i ek nås från hallen vid sovrum 1.

GROVKÖK

Grovkök med genomgång från både köket och hallen med ljusinsläpp ovanför dörrarna. Här finns tvättmaskin och torktumlare (Miele). Ytterligare förvaring erbjuds i överskåp i björk. Samma bänkskiva som i köket och med vask.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Peter Imméll
Peter Imméll
0708-40 16 16
peter.immell@valvet.se

Filer på Helsingborg Kungsgatan 10

Filnamn

Planlösning på Helsingborg Kungsgatan 10

Karta Helsingborg Kungsgatan 10

Bilder för Helsingborg Kungsgatan 10

Valvet Citygruppen är en del av Valvet som helt fokuserar på bostäder i Helsingborgs city. Med unikt foto, emotionell kommunikation och smart marknadsföring skapar vi det som krävs för att göra den bästa affären.

Vill du också sälja din bostad med Valvet City Gruppen? Klicka här

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.