Norra Hamnen - Brogatan 7

Bodrömmer du om Sea view in SeaU?

När livskvalitet är som bäst bor du i direkt närhet till Citys utbud av nöje och kultur. Du bor i ett vackert helt nyproducerat kvarter som har en gård som hämtat inspiration från stranden och det havsnära läget. Framförallt bor du längst fram i en arkitektritad fastighet där din nya kvällsrutin blir att följa de vackra solnedgångarna genom alla årstider.

Gert Wingårdh, en av Sveriges främsta arkitekter, har ritat bostäderna med en tanke om att de ska erbjuda tidlösa värden, gedigna material och stora fönster som skänker mycket ljus åt lägenheterna. Generösa sällskapsytor och inbyggd flexibilitet i sovrumsdelen för att kunna anpassa efter eventuella framtida behov är också en av grundtankarna.

"Bostäderna är präglade av kärleken till havet. Salta brisar och stilla kvällar där havet ligger som en spegel utanför fönstret är drömmen för många"

Storslagna dörrar av massiv ek välkomnar er till härliga entréer som andas kvalitet och erbjuder stengolv i vackra mönster. Varenda detalj är viktig och stört fokus ligger på material och omsorg . Via hiss tar du till husets alla våningsplan och även till det underjordiska garaget.

Lägenheten ligger längst fram i fastigheten, granne med den ståtliga Kvickbron. Stilsäkra tillval har beställts i form av kakel & klinker i både badrummet och duschrummet. Köket har fått en vacker silestone skiva och extra förvaring i smarta sockellådor. En del av maskinparken har även uppgraderats.

Kanske är det du som snart har nya vanor, morgondoppar innan arbetsdagen börjar och dricker kaffet på kajkanten. Livskvalitet i sin renaste form.

Allmän information

Kommun:
Helsingborg
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Brogatan 7
Pris:
7 500 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 530 kr/mån. Prel avgift. Inkl värme, VA.
Boarea:
107 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4
Byggår:
2019
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Andel i förening:
2.81%
Våningsplan:
2 av 8. Hiss finns.
Lgh.nummer:
107:1102
Uteplats:

Lägenheten erbjuder hela två balkonger, båda i soligt västerläge med magisk utsikt över kajen och sundet. Den större av dem, ca 13 kvm, är inglasad och nås från våningens vardagsrum. Den andra nås från sovrummet och är ca 5 kvm.

Bilplats:
Det finns 43 st garageplatser. Separat kö.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Hamlet
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
46 st
Antal lokaler:
2 st
Andel i föreningen:
2.81%

Fastigheten

Byggår:
2019
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning (FTX)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Pris:
7 500 000 kr eller högstbjudande

Övrig information

Övriga byggnader:
Tillhörande lägenheten finns ett förråd om 4 kvm. I föreningen finns gemensamt miljörum samt övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten är 32 kvm och har en stor altan på 15 kvm med utsikt över havet.

Rumsbeskrivning

ENTRÈ/HALL: Välkomnande hall med plats för avhängning av kläder och avställning av skor i större skjutgarderob i hallen. I taket sitter infällda spotlights med dimmer. Målade väggar och Kährs 1-stavs plankgolv i Nouveau Blonde.

KÖK / VARDAGSRUM: Härlig öppen planlösning för kök och vardagsrum. Här ryms både matplats, soffhörna och annat möblemang om så önskas. I hela rummet ligger ett plankgolv i ek från Kährs i Nouveau Blond. Stilrent kök från JKE design med vita luckor. Även här har smakfulla tillval gjorts och bland annat erbjuds extraförvaring i 3 sockellådor. Bänkskivan är snyggt mönstrad och är av fabrikatet Silestone i Lagoon 20 mm polerad. Den maskinella utrustningen består av planslipad induktionshäll (AEG), inbyggnadsugn (HQ), Mikrovågsugn (HQ), helintegrerad kyl (Electrolux), helintegrerad frys (Electrolux) samt helintegrerad diskmaskin (HQ).

BADRUM: Badrum med tillval utöver standard vad det gäller kakel & klinker. Snygga marmormönstrade plattor från Roma pryder både golv och väggar. I badrummet finns dessutom en fondvägg med plattor kallade Roma Filo Statuario som är strukturerade. Här finns väggmonterad toalettstol från IFÖ, badrumskommod från Svedbergs, infälld spegel i kaklet med belysning , handdukstork, tvättmaskin & torktumlare från Electrolux med överskåp och bänkskiva från JKE samt golvvärme.

DUSCHRUM: Duschrum i vilket det även gjorts tillval i form av kakel och klinker. Roma Statuario på både väggar och golv. Toalettstol från IFÖ, handfat (svedbergs), spegelskåp (svedbergs), duschväggar i klarglas (inredningsglas), handdukstork samt golvvärme. Infällda spotlights i taket.

ARBETSRUM: Arbetsrum med fönster i västerläge och utsikt över havet och kajen. Perfekt utrymme för att placera skrivbord eller om man hellre önskar en dagbädd för att ligga och njuta av miljön. Målade väggar och Kährs 1-stavs plankgolv Nouveau Blonde.

SOVRUM 1: Det större av de två sovrummen med skjutgarderob som har en gråtonad spegel med svarta profiler. Kährs 1-stavs plankgolv i Nouveau Blonde. Gott om utrymme för dubbelsäng och lyxigt nog nås lägenhetens balkong från detta sovrum. Målade väggar.

SOVRUM 2: Lägenhetens andra sovrum med egen walk in closet. Kährs 1-stavs plankgolv i ek, Nouveau Blonde och målade väggar.

WALK IN CLOSET: Walk in closet som nås från lägenhetens andra sovrum. Inredning i form av hylla och klädstång. Infällda spotlights i tak med dimmer. Målade väggar och Kährs 1-stavs plankgolv i Nouveau Blonde.

INGLASAD BALKONG: Inglasad balkong om ca 13 kvm i västerläge med underbar utsikt. Möblerbar för bord & stolar alt loungemöbler. Vy över kajen och inglasning i tre väderstreck. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet. Betongplatta med vikbar och profillös inglasning.

BALKONG: Balkong om ca 5 kvm som nås från lägenhetens master bedroom. Även denna balkong är belägen i västerläge och erbjuder kvällssol. Betongplatta och räcke i smidesstål samt i förekommande fall även med tegelbröstning.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Lisa Wicknell
Lisa Wicknell
0721-61 16 16
lisa.wicknell@valvet.se

Karta Helsingborg Brogatan 7

Bilder för Helsingborg Brogatan 7

Brogatan 7
Utsikt från balkongen
Områdesbild

Valvet Citygruppen är en del av Valvet som helt fokuserar på bostäder i Helsingborgs city. Med unikt foto, emotionell kommunikation och smart marknadsföring skapar vi det som krävs för att göra den bästa affären.

Vill du också sälja din bostad med Valvet City Gruppen? Klicka här

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Tillval kakel
Områdesbild
Bänkskiva