Centrum - Södra Kyrkogatan 18B

Lugnt och fridfullt beläget, alldeles i början av Storgatan invid vackra Vita Räck har Pontus Möller Arkitekter ritat dessa högklassiga bostadsrätter. De två huskropparna, som sammanbinds av det nästan helglasade trapphuset, smälter in i gatubilden med sin fina skala men ger samtidigt ett nytt, spännande tillskott till Södra Kyrkogatan med sina stilrena vitputsade fasader med inslag av rostfärgad skiffer, bandtäckta sadeltak och sparsmakade eleganta detaljer. De uppglasade hörnburspråken med halvrunda balkonger ger karaktär både exteriört och interiört.
Lägenheterna vänder sig i absolut bästa utsikt och solläge med Rönneå i sydväst.
Brf Vita Räck är liten, privat förening, innehållande sex st. lägenheter och är just nu under uppförande av Haaks Steenhus. Inflyttning kommer att ske i januari 2020.
OBS, Endast fyra lägenheter kvar till försäljning.

Denna 1 1/2-planslägenhet bjuder på en egen entrégård med p-plats mot gatan. Entréplan har ett genomgående kök/vardagsrum på över 40 kvm i öppen planlösning där ett stort helglasat skjutdörrsparti öppnar upp mot en generös balkong med utsikt över Rönneå. Separat tvättstuga och helkaklat badrum med dusch. Ovanvåningen består av allrum med utgång till balkong (allrummet går att göra om till sovrum för den som önskar fler rum) samt två rymliga sovrum, varav det ena med fransk balkong. Helkaklat badrum med dusch.
Ett st. förråd i souterrängplan tillhör lägenheten. (Hyra av parkeringsplats kostar 450 kr/mån.)

Här erbjuds ett svårslaget kvalitetsboende med många bekvämligheter som bland annat vattenburen golvvärme, 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, gjutna bjälklag samt bilparkering i direkt anslutning till huset för att bara nämna några.
För den som köper en lägenhet i ett tidigt skede finns det stora möjligheter att själv vara med och forma sitt boende vad gäller materialval.

Allmän information

Kommun:
Ängelholm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Södra Kyrkogatan 18B
Pris:
5 700 000 kr accepterat pris
Månadsavgift:
4 903 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnaden för värme, vatten och avlopp..
Boarea:
114 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4
Byggår:
2019
Byggnadstyp:
Lägenheten är i 1 ½ plan.
Andel i förening:
16.57%
Lgh.nummer:
18B
Våningsplan:
Markplan samt ovanvåning. 1 invändig trappa. Hiss finns.
Parkering:
Parkeringsplats finns att hyra på anvisad plats för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.
Övrigt:

Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för hushållsel samt för sopor. Kostnaden för dessa poster ingår inte i avgiften.

Även kostnad för kabel-TV/samt för internet tillkommer och tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Vita Räck
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
6 st
Andel i föreningen:
16.57%
TV/bredband:
Anslutet till fibernät.

Fastigheten

Byggår:
2019
Fönster:
3-glas energiglas, Aluminiumbekl. utsida
Ventilation:
FTX Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.
Övrigt:
Hela entréplan har vattenburen golvvärme. Övre plan har vattenburna radiatorer. Elburen golvvärme i badrum på ovanvåningen.
Varje lägenhet har ett eget ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning av frånluft som växlar till tilluften i aggregatet.
Uppvärmning:
Fjärrvärme. Entréplan har vattenburen golvvärme.
Pris:
5 700 000 kr accepterat pris

Övrig information

TV:
Fiber
Internet:
Fiber

Rumsbeskrivning

Hela entréplan har vattenburen golvvärme.
ENTRÉHALL med klinkergolv och skjutdörrsgarderob med dörrar från Mirro (det finns olika val av färg på dörrar). KÖK med köksinredning från Ballingslöv med lucka som heter Stil vit ingår i standardutförandet. Laminatbänkskiva samt diskbänk från Decosteel med dubbelho. Vitvaror från Siemens.
VARDAGSRUM i öppen planlösning mot matplats och köket. Vardagsrummet har golv i ekparkett från Kährs. Ett stort skjutdörrsparti öppnar upp mot balkongen i soligt sydvästläge. Här har man en fantastisk utsikt över Rönneå och åpromenaden. Helkaklat BADRUM på entréplan med dusch. Klinkergolv och kakel från Interni i Helsingborg samt tvättställskommod med överskåp samt duschvägg från INR. Handdukstork. Blandare från Mora.
Tvättstuga i anslutning till badrummet. Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Trappa i ek med viloplan leder upp till ovanvåningen. Ovanvåningen har parkettgolv lika entréplan. Vattenburna element på ovanvåningen, elburen golvvärme i badrummet.
ALLRUM/SOVRUM med balkong i sydvästläge. SOVRUM 1 har två st. garderober och två djupa takfönster mot Södra Kyrkogatan i svalt österläge. SOVRUM 2 har även det två st. garderober och helglasad altandörr med fransk balkong. Helkaklat BADRUM på ovanvåningen som även den har dusch med glasad dusch hörna, tvättställskommod samt spegelskåp från INR.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Linda Wahlberg
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se

Planlösning på Ängelholm Södra Kyrkogatan 18B

Karta Ängelholm Södra Kyrkogatan 18B

Bilder för Ängelholm Södra Kyrkogatan 18B

Sa¦êljbildla¦ègkvalite
sa¦êljbild 2la¦ègkvalite
Planlösning entréplan
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.
Planlösning ovanvåning
Fastighetskarta
Planlösning entréplan
Planlösning ovanvåning