Tillbaka till startsidan

Södra Kyrkogatan 18D

FÖRSTKLASSIGT BOENDE I CENTRALA ÄNGELHOLM!

Byggvisning av lägenheterna på plats söndagen den 29/9 mellan kl 12-14. Ring för tidsbokning!
(Nu endast 2 st. 1½-planslägenheter kvar till försäljning.)

Här erbjuds ett svårslaget kvalitetsboende med många bekvämligheter som bland annat vattenburen golvvärme, 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, gjutna bjälklag samt bilparkering i direkt anslutning till huset för att bara nämna några.
Entréplan har ett genomgående kök/vardagsrum på över 40 kvm i öppen planlösning där ett stort helglasat skjutdörrsparti öppnar upp mot en generös balkong med utsikt över Rönneå. Separat tvättstuga och helkaklat badrum med dusch. Ovanvåningen består av allrum med utgång till balkong (allrummet går att göra om till sovrum för den som önskar fler rum) samt två rymliga sovrum, varav det ena med fransk balkong. Helkaklat badrum med dusch.
Ett st. förråd i souterrängplan tillhör lägenheten. (Hyra av parkeringsplats kostar 450 kr/mån.)

Lugnt och fridfullt beläget, alldeles i början av Storgatan invid vackra Vita Räck har Pontus Möller Arkitekter ritat dessa högklassiga bostadsrätter. De två huskropparna, som sammanbinds av det nästan helglasade trapphuset, smälter in i gatubilden med sin fina skala men ger samtidigt ett nytt, spännande tillskott till Södra Kyrkogatan med sina stilrena vitputsade fasader med inslag av rostfärgad skiffer, bandtäckta sadeltak och sparsmakade eleganta detaljer. De uppglasade hörnburspråken med halvrunda balkonger ger karaktär både exteriört och interiört. Lägenheterna vänder sig i absolut bästa utsikt och solläge med Rönneå i sydväst.
Brf Vita Räck är liten, privat förening, innehållande sex st. lägenheter och är just nu under uppförande av Haaks Steenhus. Inflyttning kommer att ske i januari 2020.


Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
114 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 903 kr/mån
Pris
5 700 000 kr accepterat pris
Visning
Sön 29 September kl 12:00 - 14:00 Kontakta mäklaren för tidsbokning
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Hela entréplan har vattenburen golvvärme.
ENTRÉHALL med klinkergolv och skjutdörrsgarderob med dörrar från Mirro (det finns olika val av färg på dörrar). KÖK med köksinredning från Ballingslöv med lucka som heter Stil vit ingår i standardutförandet. Laminatbänkskiva samt diskbänk från Decosteel med dubbelho. Vitvaror från Siemens.
VARDAGSRUM i öppen planlösning mot matplats och köket. Vardagsrummet har golv i ekparkett från Kährs. Ett stort skjutdörrsparti öppnar upp mot balkongen i soligt sydvästläge. Här har man en fantastisk utsikt över Rönneå och åpromenaden. Helkaklat BADRUM på entréplan med dusch. Klinkergolv och kakel från Interni i Helsingborg samt tvättställskommod med överskåp samt duschvägg från INR. Handdukstork. Blandare från Mora.
Tvättstuga i anslutning till badrummet. Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Trappa i ek med viloplan leder upp till ovanvåningen. Ovanvåningen har parkettgolv lika entréplan. Vattenburna element på ovanvåningen, elburen golvvärme i badrummet.
ALLRUM/SOVRUM med balkong i sydvästläge. SOVRUM 1 har två st. garderober och två djupa takfönster mot Södra Kyrkogatan i svalt österläge. SOVRUM 2 har även det två st. garderober och helglasad altandörr med fransk balkong. Helkaklat BADRUM på ovanvåningen som även den har dusch med glasad dusch hörna, tvättställskommod samt spegelskåp från INR.

Byggnad

Byggnadstyp
Lägenheten är i 1 ½ plan.
Byggnadsår
2019 (Under uppförande 2019)
Fönster
3-glas energiglas, Aluminiumbekl. utsida
Uppvärmning
Fjärrvärme. Entréplan har vattenburen golvvärme.
Ventilation
FTX Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.
Övrigt
Hela entréplan har vattenburen golvvärme. Övre plan har vattenburna radiatorer. Elburen golvvärme i badrum på ovanvåningen.
Varje lägenhet har ett eget ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning av frånluft som växlar till tilluften i aggregatet.

Ekonomi

Pris
5 700 000 kr accepterat pris
Månadsavgift
4 903 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnaden för värme, vatten och avlopp.
Andel i föreningen
16.57%
Bostaden är pantsatt
Nej

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra på anvisad plats för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Förening

Namn
Brf Vita Räck
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-4236
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Anslutet till fibernät.
Tillåts juridisk person?
Ja
Parkering
Parkeringsplats finns att hyra på anvisad plats för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Förening

Namn
Brf Vita Räck
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-4236
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Anslutet till fibernät.
Tillåts juridisk person?
Ja
Parkering
Parkeringsplats finns att hyra på anvisad plats för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Allmänt

Ängelholms centrum ligger inramat av vackra Rönne å. Storgatan som till viss del är gågata löper genom hela centrum där det finns gott om butiker och restauranger. Kronoskogen som är ett stort strövområde ligger endast några minuter bort på cykel, och fortsätter du några minuter till når du den långa härliga sandstranden.

Kommunikation

Bra kommunikation finns både via buss och tågstation.