Centrum - Södra Kyrkogatan 18C, Lgh 0901

Lugnt och fridfullt beläget, alldeles i början av Storgatan invid vackra Vita Räck har Pontus Möller Arkitekter ritat dessa högklassiga bostadsrätter. De två huskropparna, som sammanbinds av det nästan helglasade trapphuset, smälter in i gatubilden med sin fina skala men ger samtidigt ett nytt, spännande tillskott till Södra Kyrkogatan med sina stilrena vitputsade fasader med inslag av rostfärgad skiffer, bandtäckta sadeltak och sparsmakade eleganta detaljer. Lägenheterna vänder sig med bästa utsikts och solläge mot Rönneå i sydväst.
Brf Vita Räck är liten, privat förening, innehållande sex st. lägenheter och är just nu under uppförande av Haaks Steenhus. Inflyttning kommer att ske i januari 2020.
(OBS, Nu endast tre lägenheter kvar till försäljning.)

Denna 1-plans souterränglägenhet bjuder på en mycket trevlig planlösning. Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket med möjlighet att välja till en köksö. Vardagsrummet har flera stora helglasade fönsterpartier ut mot den stora uteplatsen och trädgården utanför. Härifrån har man en hänförande utsikt över Rönneå, såväl inifrån rummen som från trädgården. Den stora uteplatsen och trädgården ligger skyddat och privat tack vare sitt upphöjda läge mot åpromenaden utanför, där även en lägre häck omgärdar trädgården i tomtgräns. (Det skiljer ca 2,5 m mellan trädgårdens höjd och åpromenaden nedanför.)
Lägenheten har två eller tre sovrum, (man kan välja att ta bort ett sovrum till förmån för ett större vardagsrum) alla med direktutgång till uteplatsen. Masterbedroom med walk-in-closet och eget helkaklat badrum. Separat tvättstuga. Helkaklad gästtoalett med dusch. Rymligt förråd inne i lägenheten.


Här erbjuds ett svårslaget kvalitetsboende med många bekvämligheter som bland annat vattenburen golvvärme, 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, gjutna bjälklag samt bilparkering i anslutning till huset för att bara nämna några.
För den som köper en lägenhet i ett tidigt skede finns det möjlighet att själv vara med och forma sitt boende vad gäller materialval.

Allmän information

Kommun:
Ängelholm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Södra Kyrkogatan 18C, Lgh 0901
Pris:
5 800 000 kr
Månadsavgift:
4 989 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnaden för värme, vatten och avlopp..
Boarea:
116 kvm
Antal rum:
4
Byggår:
2019
Byggnadstyp:
Lgh i 1 plan i souterrängplan
Andel i förening:
16.86%
Lgh.nummer:
0901
Våningsplan:
Lägenheten ligger i souterrängplan vilket innebär markplan mot Rönneå i sydväst. Hiss finns.
Parkering:
Parkeringsplats finns att hyra för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Föreningen

Namn:
Brf Vita Räck
Organisationsform:
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter:
6 st
Andel i föreningen:
16.86%
TV/bredband:
Anslutet till fibernät.

Fastigheten

Byggår:
2019
Fönster:
3-glas energiglas, Aluminuimbekl. utsida
Ventilation:
FTX Mekanisk ventilation.
Övrigt:
Varje lägenhet har ett eget ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning.
Uppvärmning:
Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme i hela lgh.
Pris:
5 800 000 kr

Övrig information

TV:
Fiber
Internet:
Fiber

Rumsbeskrivning

Hela lägenheten har vattenburen golvvärme.
ENTRÉHALL med klinkergolv och skjutdörrsgarderob med dörrar från Mirro (det finns olika val av färg på dörrar). KÖK med köksinredning från Ballingslöv med lucka som heter Stil vit. Laminatbänkskivor samt diskbänk från Decosteel med dubbelho. Vitvaror från Siemens. Det finns möjlighet att välja till en köksö för den som önskar.
VARDAGSRUM i öppen planlösning mot matplats och köket. Vardagsrummet har golv i ekparkett från Kährs, lackerad 3 stavs ekparkett 13 mm. (För den som önskar ett större vardagsrum kan man välja att inte bygga det 3:e sovrummet utan i stället lägga den ytan till vardagsrummet). Flera helglasade fönster och två altandörrar öppnar upp mot Rönneå och den stora altanen och trädgården utanför.
Master bedroom ligger som en egen "svit" i lägenhetens gavel och har direktacess till såväl en walk-in-closet som till sitt eget helkaklade badrum. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Skåpinredning från Ballingslöv.
Sovrum/gästrum som även det har utgång till altan och trädgård. Ytterligare ett sovrum för den som önskar, även det med altandörr ut till altanen. Helkaklad gästtoalett med dusch. Rymligt förråd i lägenheten.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Linda Wahlberg
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se

Planlösning på Ängelholm Södra Kyrkogatan 18C, Lgh 0901

Karta Ängelholm Södra Kyrkogatan 18C, Lgh 0901

Bilder för Ängelholm Södra Kyrkogatan 18C, Lgh 0901

sa¦êljbild 2la¦ègkvalite
Sa¦êljbildla¦ègkvalite
Planlösning
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.
Planlösning
Förslag till planlösning