Tillbaka till startsidan

Södra Kyrkogatan 18C, Lgh 0901

CENTRUM ÄNGELHOLM - FÖRSTKLASSIGT BOENDE!

(Sista enplanslägenheten kvar till försäljning.)

Denna 1-plans souterränglägenhet bjuder på en mycket trevlig planlösning. Lägenheten nås via hiss och i markplan breder sig lägenheten ut med sina 116 väldisponerade kvadratmeter. Lägenhetens 15 m långa fasad med stora fönsterpartier ner till golv, vänder sig mot Rönneå i soligt sydvästläge.
Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket med möjlighet att välja till en köksö. Vardagsrummet har flera stora helglasade fönsterpartier ut mot den stora uteplatsen och trädgården utanför. Härifrån har man en hänförande utsikt över Rönneå, såväl inifrån rummen som från trädgården. Den stora uteplatsen och trädgården ligger skyddat och privat tack vare sitt upphöjda läge mot åpromenaden utanför. (Det skiljer ca 2,5 m mellan trädgårdens höjd och åpromenaden nedanför.)
Lägenheten har två eller tre sovrum, (man kan välja att ta bort ett sovrum till förmån för ett större vardagsrum) alla med direktutgång till uteplatsen. Masterbedroom har altandörr ut mot altanen, egen walk-in-closet och helkaklat badrum. Separat tvättstuga i anslutning till badrummet och sovrummen. Ytterligare ett helkaklat badrum med med dusch. Rymligt förråd inne i lägenheten.

Lugnt och fridfullt beläget, alldeles i början av Storgatan invid vackra Vita Räck har Pontus Möller Arkitekter ritat dessa högklassiga bostadsrätter.
Här erbjuds ett svårslaget kvalitetsboende med många bekvämligheter som bland annat vattenburen golvvärme, 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, gjutna bjälklag samt bilparkering i anslutning till huset för att bara nämna några.
De två huskropparna, som sammanbinds av det nästan helglasade trapphuset, smälter in i gatubilden med sin fina skala men ger samtidigt ett nytt, spännande tillskott till Södra Kyrkogatan med sina stilrena vitputsade fasader med inslag av rostfärgad skiffer, bandtäckta sadeltak och sparsmakade eleganta detaljer. Lägenheterna vänder sig med bästa utsikts och solläge mot Rönneå i sydväst.
Brf Vita Räck är liten, privat förening, innehållande sex st. lägenheter och är just nu under uppförande av Haaks Steenhus. Inflyttning kommer att ske i januari 2020.


Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
116 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 989 kr/mån
Pris
5 800 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Hela lägenheten har vattenburen golvvärme.
ENTRÉHALL med klinkergolv och skjutdörrsgarderob med dörrar från Mirro (det finns olika val av färg på dörrar). KÖK med köksinredning från Ballingslöv med lucka som heter Stil vit. Laminatbänkskivor samt diskbänk från Decosteel med dubbelho. Vitvaror från Siemens. Det finns möjlighet att välja till en köksö för den som önskar.
VARDAGSRUM i öppen planlösning mot matplats och köket. Vardagsrummet har golv i ekparkett från Kährs, lackerad 3 stavs ekparkett 13 mm. (För den som önskar ett större vardagsrum kan man välja att inte bygga det 3:e sovrummet utan i stället lägga den ytan till vardagsrummet). Flera helglasade fönster och två altandörrar öppnar upp mot Rönneå och den stora altanen och trädgården utanför.
Master bedroom ligger som en egen "svit" i lägenhetens gavel och har direktacess till såväl en walk-in-closet som till sitt eget helkaklade badrum. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Skåpinredning från Ballingslöv.
Sovrum/gästrum som även det har utgång till altan och trädgård. Ytterligare ett sovrum för den som önskar, även det med altandörr ut till altanen. Helkaklad gästtoalett med dusch. Rymligt förråd i lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
Lgh i 1 plan i souterrängplan
Byggnadsår
2019 (Huset är under uppförande 2019)
Fönster
3-glas energiglas, Aluminuimbekl. utsida
Uppvärmning
Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme i hela lgh.
Ventilation
FTX Mekanisk ventilation.
Övrigt
Varje lägenhet har ett eget ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning.

Ekonomi

Pris
5 800 000 kr
Månadsavgift
4 989 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnaden för värme, vatten och avlopp.
Andel i föreningen
16.86%
Bostaden är pantsatt
Nej

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Förening

Namn
Brf Vita Räck
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-4236
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Anslutet till fibernät.
Tillåts juridisk person?
Ja
Parkering
Parkeringsplats finns att hyra på anvisad plats för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Förening

Namn
Brf Vita Räck
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-4236
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Anslutet till fibernät.
Tillåts juridisk person?
Ja
Parkering
Parkeringsplats finns att hyra på anvisad plats för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Allmänt

Ängelholms centrum ligger inramat av vackra Rönne å. Storgatan som till viss del är gågata löper genom hela centrum där det finns gott om butiker och restauranger. Kronoskogen som är ett stort strövområde ligger endast några minuter bort på cykel, och fortsätter du några minuter till når du den långa härliga sandstranden.

Kommunikation

Bra kommunikation finns både via buss och tågstation.