Tillbaka till startsidan

Rivieravägen 33D, lgh D256

Lyxig semestersvit på Hotel Riviera Strand

Investera i en semestersvit på Hotel Riviera Strand i Båstad och kombinera ett lyxigt boende de månader du själv önskar och under resterande del av året hyr hotellet ut din svit där du som ägare kan räkna hem en fin intäkt. Som ägare till en av dessa omtyckta sviter så kan du själv njuta av Båstad under tolv valfria veckor och övrig tid så har du ett helt underhållsfritt sommarboende. Intäkterna fördelas på alla svitägare som har sina sviter lediga för uthyrning, så det behöver inte bo någon i din svit för att ni ska vara med att dela på intäkterna utan det räcker att den är ledig för uthyrning. (man får ingen del av intäkterna de veckor man själv nyttjar sin svit ). Om du själv utnyttjar dina 12 veckor så räcker det med en beläggningsgrad på ca 25% för att täcka hela årsavgiften. Nuvarande ägare har det senaste året fått ett överskott på ca 50 000 kr efter avdrag på månadsavgiften. Ägaren har då inte själv utnyttjat sviten under denna tiden.

Hotellet som har anor från 30-talet ligger några kilometer utanför Båstads centrum direkt nere vid den milslånga sandstranden och barnvänliga badvatten. Hotellet har nyligen byggts om och håller en hög standard i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. Som andelsägare så har du fri tillgång till bl.a. pool och gym, det finns även en högklassig restaurang och bar. Sviten ligger på andra våningen med hissen precis intill. Inredningen är elegant och kännetecknas av modern design och god standard. All utrustning är snygg, funktionell och håller hög klass. Sviten består av sovrum, allrum, badrum, litet kök och stor härlig balkong.

Vackra Bjärehalvön lockar besökare hela året men under några intensiva sommarmånader förvandlas det idylliska samhället till ett pulserande sommarparadis med ett häftigt nöjesliv. Bjärehalvön kan även erbjuda flera fina golfbanor inom kortare avstånd och massor av naturupplevelser både på land och hav. Det är gångavstånd in till Båstad längs den vackra strandpromenaden. Nära hotellet ligger Båstads nya tågstation med goda förbindelser till både Göteborg och Malmö/Köpenhamn. Från Båstad är det knappt 25 km till Ängelholm/Helsingborg Airport med direkt flygförbindelse till Stockholm.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35.3 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 121 kr/mån
Pris
2 225 000 kr eller högstbjudande
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Jonas Troedsson
0709-56 16 16
jonas.troedsson@valvet.se
Intresseanmälan
När vi kliver in i sviten så möts vi först av en trevlig hall med fri siktlinje genom hela lägenheten, vidare ut mot balkongen och skogen utanför. I hallen finns plats för att hänga av sig ytterkläder och ytterligare smart förvaring. Direkt till vänster ligger det helkaklade och eleganta badrummet som är utrustat med dusch med glasdörr, handdukstork, kommod, vägghängd wc och egen tvättmaskin. Längre in i sviten finns ett sovrum med dubbelsäng och två garderober. Mittemot finns en sovalkov där det går att fälla ut två bäddar som en våningssäng. Nu öppnar sviten upp sig och vi kommer in i loungen där det finns ett kombinerat vardagsrum med TV-rum, matplats och kök. Köket är ett mindre men fullutrustat kök med spishäll, fläkt, halv diskmaskin, mindre kyl med frysfack och mikro. Köksinredningen går i elegant mörkt trälaminat, rostfritt stål och ljus marmor. Stort skjutbart glasparti ut till den rymliga balkongen som är både insynsskyddad och under tak. Balkongen ligger i sydvästligt läge och vetter mot den omgivande strandskogen, från balkongen har man en fin liten havsglimt.

Byggnad

Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 225 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
3 121 kr/mån. I avgiften ingår kostnader för el, värme, vatten, inre underhåll och reparationer.
Andel i föreningen
1.71808%
Andel av årsavgift
1.71808%
Bostaden är pantsatt
Ja

Uteplats

Rymlig balkong på ca 7 kvm som är både insynsskyddad och under tak. Lugnt läge i sydväst med en fin havsglimt.

Bilplats

En fri parkeringsplats / boendevecka.

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Riviera Strand
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-6886
Antal lägenheter
51 st

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Riviera Strand
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-6886
Antal lägenheter
51 st