Tillbaka till startsidan

Snöfågelgatan 13

Förverkliga nyproduktionsdrömmen och flytta in i ett radhus med trädgård på Gustavslund.

Att förverkliga nyproduktionsdrömmen och flytta in i ett radhus på populära Gustavslund är nu möjlig. Att flytta in i en bostad där ingen hunnit bo är en speciell känsla som sällan upplevs.

Snöfågelgatan 13 är ett kvadratsmart radhus om 5 rum och kök som erbjuder 99 kvm på två plan.
Egen uppfart vid ytterdörren, med plats för 2 bilar, gör boendet praktiskt och skapar huskänsla. Den vackra tegelfasaden genomsyrar bostadens klass både ute och inne. Detsamma stilrena stuk återfinns även inomhus med sobra färger och stilfulla materialval.

Radhuset erbjuder ett rymligt kök och ett öppet vardagsrum som tillsammans bildar ett stort socialt utrymme för hela familjen. På nedre plan finns även ett stort badrum med tvättavdelning, god förvaring samt en mysig trädgård på både fram och baksida. Övre plan har 3 sovrum varav ett rymligare master bedroom.

Välkomna att kontakta Karl för mer information!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
99 kvm
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
3 712 kr/mån
Pris
2 800 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Karl Ekdahl
0708-241616
karl.ekdahl@valvet.se
Intresseanmälan
HALL - Rymligt utrymme med plats för förvaring i skjutdörrsgarderob med vita dörrar. Praktiskt mörkgrått klinker på golvet.

VARDAGSRUM/KÖK - Ett socialt rum som utgör hjärtat i bostaden. Vardagsrummet har god plats för tv-hörna och utsikt utöver boendets trädgård. Förenat med vardagsrum finns ett stilrent kök från Marbodal med vita släta luckor. Vitvaruparken erbjuder kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn samt mikrovågsugn. Tillval har gjorts här för att få vitvaror i rostfritt.

BADRUM/TVÄTT - På nedre plan finns ett badrum med rymlig tvättavdelning. På golvet ligger ett grått klinker samt vita kaklade väggar. Duschhörna med takdusch samt glasduschväggar, handdukstork med elvärme samt tvättmaskin samt torktumlare från Siemens.

SOVRUM - Boendet har tre sovrum varav ett är ett större master bedroom med egen skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen planeras utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Egen klädkammare utgör fin förvaring.

BADRUM - Sobra färger även här med grått klinker med plats för duschhörna eller badkar.

ALLRUM - Ett fint allrum på ovanvåningen utgör en perfekt plats för läshörna. Eller varför inte barnens lekrum? Ett takfönster ger ett fint ljusinsläpp.

Bostaden är under produktion och blir färdigställd med möjligt tillträde i slutet av januari 2020. Under produktionen finns det ingen möjlighet till visning.

Byggnad

Byggnadstyp
2 plan
Byggnadsår
2019/2020
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme, golvvärme entréplan samt radiatorer.
Ventilation
FTX
Övriga byggnader
Förråd.
Övrigt
Grovplanerad trädgård.

Ekonomi

Pris
2 800 000 kr
Månadsavgift
3 712 kr/mån. exkl. hushållsel, värme och vatten.
Andel i föreningen
1.887%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Uppvärmning
600 kr
Hushållsel
600 kr
Vatten/avlopp
180 kr
Summa
1 380 kr

Driftskostnader är uppskattade av Skanska.

Förening

Namn
Brf Gustavspark
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-9781

Förening

Namn
Brf Gustavspark
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-9781