Tillbaka till startsidan

Hotellvägen 12H

Kvalitativt boende med magisk havsutsikt!

Med ett fantastiskt läge bjuder denna bostadsrätt magisk utsikt över Skäldervikens blå vatten. Lägenheten, som är i tre våningar har en ljus, öppen planlösning med fina sällskapsutrymmen. Ljus, enhetlig färgskala med genomgående golv i ekparkett och vita släta väggar.
Rymligt kök med stor köksö, vilken utgör den naturliga samlingspunkten på entréplan. Stor matplats med gott om plats för många matgäster. Soffhörna invid matplatsen. Utgång till överbyggd altan från köket med trädäck. Härifrån har man tillgång till en liten gräsmatta. Helkaklat badrum med dusch på entréplan samt groventré/tvättstuga.
På andra våningen kommer man upp i ett rymligt allrum/TV-rum. Här ligger sovrumsavdelningen. Master bedroom har fönster med utsikt i väster med Kullaberg i fonden. Direktacscess till en walk-in-closet.
Ytterligare ett sovrum/kontor med fönster i söder med utsikt över hamnen och Ängelholms sandstrand. Helkaklat badrum som rymmer såväl dusch som badkar. På tredje våningen kommer man upp i ett fantastiskt allrum med fönster i tre väderstreck och utgång till en stor balkong. Härifrån har man en hänförande utsikt över såväl Ängelholms småbåtshamn som stranden och hela Skälderviken med Kullaberg i fonden. Härifrån kan man avnjuta kvällssolen till långt in på kvällen.
Ett mycket bekvämt lättskött boende för den sanna livsnjutaren! (Kan göras om till 6 rum och kök).

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
149 kvm
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 553 kr/mån
Pris
5 300 000 kr /bud
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Hela lägenheten har en ljus enhetlig interiör med släta vita väggar och mattlackad ekparkett på golv. Öppen planlösning vilket ger fin kontakt mellan de olika avdelningarna och rummen. Man har i stort sett fri havsutsikt från lägenhetens alla rum sånär som från ett sovrum, badrummen och tvättstugan.

Rumsbeskrivning på entréplan.
Redan i ENTRÈHALLEN slås man av lägenhetens ljusa luftiga interiör där flera av rummen har havsutsikt. Hallen har fönster över hörn där man direkt innanför entrén blickar ut över Skälderviken. Hallgolv i grå klinker med golvvärme. Helkaklat badrum som nås via hallen. Badrummet har grått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Glasad duschhörna, vägghängd wc, vask med underskåp från Vedum samt handdukstork och öppningsbart fönster. Golvvärme i badrummet (komfortvärme).
Från entrén kommer man in i ett stort luftigt MATSALSRUM/ALLRUM som ligger i öppen planlösning med KÖKET. Kök med slät vit köksinredning från Vedum och vitvaror från Siemens. Stora fönsterpartier över hörn öppnar upp mot en överbyggd ALTAN med trädäck i västerläge med havsutsikt.
Entréplan bjuder även på TVÄTTSTUGAN/GROVENTRÈ. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens). Vask med underskåp samt överskåp ger extra förvaring. Stor KLÄDKAMMARE (delvis under trappan) med gott om plats för ytterkläder och förvaring. Här sitter även fjärrvärmecentralen.

Rumsbeskrivning av plan 2:
Man kommer upp i ett ljust VARDAGSRUM som även det har stora fönsterpartier med havsutsikt. Utgång från vardagsrummet till BALKONG och även från denna uteplats har man såklart utsikt över havet i väster.
MASTER BEDROOM har fönster mot balkongen i sydväst och ingång till en rejäl KLÄDKAMMARE. Sovrum 2 har 2 st. garderober samt fönster över hörn med fin utsikt över hamnen och Ängelholms sandstrand.
Stort helkaklat BADRUM med både badkar och glasad duschhörna. Vägg hängd wc, handfat med underskåp och handdukstork. Badrummet har grått klinkergolv och vitt kakel på vägg.

Rumsbeskrivning av plan 3:
Ett ljust, luftigt ALLRUM med fönster i tre väderstreck och en fantastisk utsikt över hela Skälderviken. Småbåtshamnen och stranden. Utgång till en stor balkong, även den med havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plan
Byggnadsår
2012
Fönster
3-glasfönster isolerglas med aluminiumklädd utsida
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk

Ekonomi

Pris
5 300 000 kr /bud
Månadsavgift
5 553 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och sopor. Kostnaden för hushållsel tillkommer samt för parkering.
Andel i föreningen
4.286%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
542 kr
Försäkring
170 kr
Summa
712 kr

Bilplats

Garageplats finns att hyra för 500 kr/månad

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Lotsen i Skälderviken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-2335
Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
20 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Lotsen 15 och Valhall 1:88 som består av fem stycken huskroppar med totalt 20 lägenheter samt garagebyggnader med 20 st. garage.

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Lotsen i Skälderviken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-2335
Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
20 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Lotsen 15 och Valhall 1:88 som består av fem stycken huskroppar med totalt 20 lägenheter samt garagebyggnader med 20 st. garage.