Tillbaka till startsidan

Trapetsgatan 32D, LGH D4

Nyproducerad 2-rumslägenhet med uteplats i soligt söderläge!

Nyproducerad 2-rumslägenhet på markplan med stor uteplats i bästa solläge. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Entré i markplan. Ljus, luftig planlösning med kök och vardagsrum om 32 kvm i öppen planlösning. Stort fönsterparti som går hela vägen ner till golv samt helglasad altandörr ut till stor uteplats i söder. Inglasning av del av uteplats finns som tillval. Sovrum med mindre skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt förråd inne i lägenheten. Parkeringsplats finns att hyra i anslutning till lägenheten för 200 kr/månaden.

Lite om Fridhem:
Nu är byggnationen av Ängelholms nya stadsdel Fridhem i full gång. Murum har tillsammans med JKAB arkitekter fått äran att skapa 38 st attraktiva kvalitetshem med genomtänkt boendemiljö, smarta lösningar och ett tydligt miljötänk. Murums vision för platsen har varit att skapa en grön oas och bostäder av hög klass med moderna materialval, och boendelösningar att trivas i. Bostädernas exteriör kommer att präglas av dess vackra fasader klädda i skiffer, stora fönsterpartier och varma ekdetaljer.

Ängelholms kommun etablerar detta nya citynära område beläget i södra Ängelholm. Fridhem erbjuder ett lugnt, trivsamt läge med gång och cykelavstånd till såväl Ängelholms mysiga stadskärna som till skog och hav. I den nya stadsdelen kommer förskola och centrumhandel uppföras vilket skapar ytterligare urbanitet och en känsla av att tillhöra staden.

Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen består av sex fastigheter i två plan, samtliga med egen ingång i markplan. Lägenheterna som är belägna på andra våningen har invändig trappa. Generösa uteplatser och balkonger erbjuds samtliga bostäder med möjlighet att välja inglasning som tillval. Välplanerad utemiljö med gemensamma ytor med samlingsplatser, grill, odlingar boulebana och trevliga planteringar. Till varje bostad erbjuds en p-plats på bekvämt avstånd från din bostad.

Tillträde från sommaren 2020 (första etappen). Bilder utgör datorillustrationer och kan avvika från verkligt utförande.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67.5 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 938 kr/mån
Pris
1 940 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
ENTRÉHALL med tåligt klinkergolv med golvvärme som sen övergår i 3-stavs ekparkett från Kährs som är genomgående i alla rum förutom badrummet. Lås från Yale Doorman med kodlås och/eller tagg. Möjlighet att koppla lås till larm.

ALLRUM i öppen planlösning mot MATPLATS och KÖK. Stilren köksinredning från HTH med släta vita luckor med sidenmatt yta och slimmade bänkskivor i 20 mm laminat. (Bänkskiva i natursten kan fås som tillval). I stället för kakel sätts ett modernt stänkskydd i gråtonat glas. Grundpaket gällande vitvaror i rostfritt från svensktillverkade Cylinda. Kyl och frys i fullhöjd, spishäll, ugn, fläkt, mikro och diskmaskin. MATPLATS i köket med invid stort fönsterparti och utsikt mot uteplatsen. Ljust och luftigt VARDAGSRUM med stort fönsterparti ned till golv och utgång till stor uteplats i soligt söderläge.

SOVRUM med skjutdörrsgarderob och ligger i svalt norrläge. Helkaklat BADRUM med glasad duschhörna, toalett, vask med underskåp och spegelskåp. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (Cylinda) samt skåpinredning.

Byggnad

Byggnadstyp
2 plan
Byggnadsår
2019-2020 (Byggnationen står färdig 2020)
Fönster
3-glasfönster (energiglas)
Ventilation
Mekanisk ventilation (FTX) med värmeåtervinning.
Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej. Lägenhet i markplan..

Ekonomi

Pris
1 940 000 kr
Månadsavgift
3 938 kr/mån. Månadsavgiften är inklusive kostnad för värme och sopor. Hushållsel, varm- och kallvatten tillkommer.
Andel i föreningen
0.0211%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Försäkring
150 kr
Summa
450 kr

Uteplats

Stor härlig uteplats i soligt söderläge med möjlighet till inglasning.

Bilplats

Parkeringsplats i anslutning till lägenheten finns att hyra för 200 kr/mån.

Förening

Namn
Brf Fridhem Fotbollen
Organisationsform
Bostadsrättsförening

Förening

Namn
Brf Fridhem Fotbollen
Organisationsform
Bostadsrättsförening