Tillbaka till startsidan

Bjälloxegatan 9

BO I BÄSTA LÄNGAN

I mittenlängan i nybyggda Brf Klockrosen bor du skyddat med trädgård i bästa solläge. Utöver att bostäderna är välplanerade med öppen planlösning och sovrumsavdelning för barnfamiljen är nr 9 dessutom på en gavel och trädgården blir lättillgänglig. Med biluppställningsplatserna framför entrédörren infinner sig villakänslan. Flytta in med familjen, kvarteret är barnvänligt och Gustavslund erbjuder all tänkbar service på promenadavstånd. Upplev skillnaden i mittenlängan!

Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
110 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 281 kr/mån
Pris
3 200 000 kr eller högstbjudande
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Karl Ekdahl
0708-241616
karl.ekdahl@valvet.se
Intresseanmälan
Extra kontaktperson
Mariella Fåke
0733-72 16 16
mariella.fake@valvet.se
Välkommen till Bjälloxegatan 9 och det populära området Gustavslund som under ett par år har växt till den barnvänliga och lättillgängliga stadsdel som många av oss älskar. Med närhet till både sjukvård, träning, förskolor, skolor och mataffär finner man allt inom promenadavstånd. I den nybyggda delen av Gustavslund ligger det praktiska radhus, friliggande villor men ännu har ni inte sett Bjälloxegatan 9. Radhuset på hörnan, i den bästa längan på ett läge utan trafik och en trädgård i soligt västerläge.

Framför huset finner vi en biluppställningsplats som heter duga. Två rymliga platser för bilarna alldeles utanför ytterdörren är inte bara praktiskt utan skapar en härlig villakänsla. Den vackra tegelfasaden genomsyrar bostadens klass både ute och inne. Detsamma stilrena stuk återfinns även inomhus med sobra färger och stilfulla materialval.
In i hallen öppnar nedervåningen upp sig och in i hörnan till höger finns gott om plats till avhängning och förvaring. Från hallen nås ett rymligt badrum där man satt in både tvättmaskin och torktumlare. De sobra färgerna går i klassiska vitt och grått och den ultimata förvaringen i badrummet ger plats för tvättmedel och handdukar. Stilrena glasduschväggar och den rymliga ytan gör badrummet mycket trivsamt.

Vidare in i huset och hjärtat i bostaden är den sammanhängande planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Köket går i stilrent vitt inklusive vitvarorna som består utav diskmaskin, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn samt induktionshäll. Det ljusa parkettgolvet och de generösa och vackert spröjsade fönstren ger ett underbart intryck och ljusinsläpp. Vardagsrummet ger en mycket social upplevelse med både tv-höra samt matplats, när gäster kommer, med vy utöver trädgården och den stora terrassen.

På andra våningen är den mer privata delen av bostaden som består utav 3 rymliga sovrum och två klädkammare som sväljer allt och lite till som familjen sparat på. I mitten av våningen finner vi badrummet som här uppe är försett med ett badkar och den röda tråden i färgvalen går självklart hela vägen upp hit i samma vita och gråa toner.

Trädgården har en trivsam storlek som ger en möjligheter. Idag finner vi ett stort trädäck som rymmer det mesta man kan önska sig,. Loungegruppen, matmöblemanget och givetvis solsängarna men fortfarande finns det gräsmatta att plantera, odla eller låta barnen springa på.

Upplev känslan på plats!

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2017
Fönster
3-glas alubeklädda
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Förråd i trädgården

Ekonomi

Pris
3 200 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
4 281 kr/mån.
Andel i föreningen
3.33333%
Andel av årsavgift
3.33333%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Övrigt
1 700 kr
Summa
1 700 kr

I driftskostnaden ingår el, värme, VA samt renhållning.

Energideklaration

Status
Ej utförd

Förening

Namn
Brf Klockrosen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-6301

Förening

Namn
Brf Klockrosen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-6301