Tillbaka till startsidan

Strandvägen 180

Extraordinärt, nyproducerat i sekelskiftesbyggnad på första raden

Välkomna till denna underbara våning på 113 kvm med utsikt över sundet och Ven placerad på populära Strandvägen. En unik bostad där föreningens hus, som uppfördes 1916, har totalrenoverats och tillbyggts och skapat en lyxig tillvaro för 6 lägenheter. Detta är den sjunde. Utomhuspool, vinkällare, gästrum, ja allt och lite till finns här. Missa inte den sjunde lägenheten!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
113 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 905 kr/mån
Pris
6 995 000 kr eller högstbjudande
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Mariella Fåke
0733-72 16 16
mariella.fake@valvet.se
Intresseanmälan
Extra kontaktperson
Karl Ekdahl
0708-241616
karl.ekdahl@valvet.se
Den berömda Skeppsredarvillan har sedan 1916 funnits på sin unika plats, mitt på Strandvägen med en hänförande utsikt. Villan har de senaste åren genomgått en totalrenovering och även blivit tillbyggd på ett sätt som skriker lyx. Föreningen har totalt 7 lägenheter och som pricken på i har föreningen en egen utomhuspool, gästrum och självklart en vinkällare. Inte nog med det så är lägenheten i toppskick med kvalitativa materialval.

Planlösningen disponeras enligt följande:

Ta hissen eller trapporna upp till andra våningen. Redan i trapphuset märker man av de kvalitativa renoveringarna huset har genomgått och allt känns lyxigt och fräscht vart man än tittar.
In genom ytterdörren lägger man märke till det eleganta klinkergolvet, smarta avhängningen och elegansen. Den vattenburna golvvärmen är fantastisk dessa månaderna och denna följer med i hela lägenheten.

Lägenhetens två sovrum är rymliga och lättmöblerade. Master bedroom är utrustat med genomtänkt klädförvaring. Stora fönster släpper in ett magiskt ljus och intilliggande båda dessa sovrum är ett stilrent badrum i ljusa färger. I källaren står en kombinerad tvättmaskin/torktumlare redo för att installeras om man önskar, installationer förberedda.

Ut i lägenhetens sociala ytor når vi först köket. Det syns att man lagt ner hjärta och själ i planeringen. Vinkyl, köksbänk i tålig kompositsten och stommar och skåp ifrån Ballingslöv. Köksön ger extra förvaringsutrymme, arbetsytor och en härlig plats för gäster att umgås vid.

Vardagsrummet är en spektakulär upplevelse och en fröjd för ögat.
Stora ytor med möjlighet till matplats, tv-hörna, läs-hörna, allt med en fantastisk utsikt över Öresund, Ven och promenerande sällskap vid strandpromenaden. Balkongen med utgång från vardagsrummet ger en känsla av full frihet med denna underbara utsikt.

I källaren finns tillhörande förråd och parkeringsplats finns att hyra för ca 300 kr/mån.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Boarea
113 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Uppvärmning
Fjärrvärme via golvvärme
Våningsplan
2. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
6 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
4 905 kr/mån. ink värme och vatten
Andel i föreningen
15.1911%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Ingen har bott i lägenheten och därför finns inga driftskostnader att förlita sig på. Önskar man få en schablonkalkyl, kontakta respektive leverantör.

Energideklaration

Status
Utförd

Förening

Namn
BRF Skeppsredarvillan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-1439
Antal lägenheter
7 st

Förening

Namn
BRF Skeppsredarvillan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-1439
Antal lägenheter
7 st