Tillbaka till startsidan

Oceankajen 4

Stor takterrass med Helsingborgs bästa utsikt

Är det kanske det bästa läget i staden? I alla fall den bästa utsikten! Denna etagelägenhet har helt underbara sociala ytor som kombinerar kök och matplats på ett spännande sätt. Takterrassen erbjuder vidöppna vyer som sträcker sig utöver Öresund och Danmark. Dessa läckra vyer sätter pricken över i, i detta nyproducerade område som numera är en ny stadsdel av Helsingborg. Denna stadsdel har många attribut såsom lugnet, närheten till staden och havet inpå knuten. Upplev Oceankajen som snart kommer att bli helt färdigställd och något alldeles nytt i city.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
111 kvm
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 634 kr/mån
Pris
6 995 000 kr eller högstbjudande
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Mariella Fåke
0733-72 16 16
mariella.fake@valvet.se
Intresseanmälan
Extra kontaktperson
Karl Ekdahl
0708-241616
karl.ekdahl@valvet.se
Är det kanske det bästa läget i staden? I alla fall den bästa utsikten! Denna etagelägenhet har helt underbara sociala ytor som kombinerar kök och matplats på ett spännande sätt. Takterrassen erbjuder vidöppna vyer som sträcker sig utöver Öresund och Danmark. Dessa läckra vyer sätter pricken över i, i detta nyproducerade område som numera är en ny stadsdel av Helsingborg. Denna stadsdel har många attribut och närheten till staden, lugn och havet inpå knuten är bara några utav dem. Upplev Oceankajen som snart kommer att bli helt färdig och något alldeles nytt.

Planen disponeras enligt följande:

Att nå entrén på Oceankajen 4 är som att nästan stå i Öresund. Närmre havet kommer man inte. Ta nu hissen upp till fjärde våningen för att nå detta unika boende. In i hallen möter du ett ljust och superfräscht hem där det märks att ingen har bott. Ett träparkettgolv mot vita väggar är en kombination som alltid går hem. Strax öppnar en rymlig och öppen planlösning upp sig och man inser lägenhetens praktikaliteter. Kök, matplats och till och med ett vardagsrum kan man få in på entréplan. Köket har en stilren look med en vitvarupark som innehåller diskmaskin, kyl, frys, ugn, induktionshäll och som tillval har man valt att sätta in en snygg granitskiva för att lyxa till det ännu mer. Utöver det finns en balkong mot innergården, där morgonkaffet ska avnjutas, två sovrum varav det ena med en balkong till och ett badrum med tvättmöjligheter. För att göra planlösningen ännu bättre har man satt in en gästwc intill hallen.

Upp för trappan når man en privat del av lägenheten och en magisk vy som framträder långsamt. Här uppe finner vi ett tredje sovrum och varför inte ett fjärde om man önskar en riktig suite här uppe. Med en takterrass på över 20 kvm kan man ge alla nära och kära en upplevelse man inte glömmer. En middag här uppe en sommarkväll med solnedgången framför sig är unikt. Vyerna sträcker sig långt förbi Danmark och så långt ögat kan nå. Men här kan vi försöka beskriva utsikten med hur fina ord som helst, sanningen är att man måste uppleva detta på plats.

Välkomna till Oceankajen 4 och en magisk utsikt!

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019/2020
Boarea
111 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
6 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
5 634 kr/mån. Inklusive uppvärmning. Hushållsström och vattenförbrukning debiteras separat.
Andel i föreningen
3.06002%
Andel av årsavgift
3.06002%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
600 kr
Vatten/avlopp
500 kr
Summa
1 100 kr

Driftskostnaderna är en uppskattning då ingen har bott i lägenheten och det inte finns några driftskostnader att redovisa. Driftskostnader kan variera mycket och är beroende på egna vanor och förbrukning.

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
67 kWh/m2/år
Energiklass
C

Bilplats

Ca 20 garageplatser av vilka 6 st är anslutna med laddstolpe för el-bil, kostnad 1.250 kr/mån. En plats är handikappanpassad. En av bilplatserna är dedikerad till Sunfleet bilpool som man som medlem blir ansluten till och betalar för sin eventuella användning/hyra av bilen, du betalar bara när du behöver låna bilen. Medlemskapet till Sunfleet står föreningen för.

Förening

Namn
Brf Oceankajen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769628-1158
Antal lägenheter
46 st
Antal lokaler
3 st
TV/bredband
Byggnaden är ansluten till Öresundskraft Stadsnät gällande TV, data, tele.
Gårdsplats
Gemenesam innergård.
Gemensamma utrymmen
Miljörum, cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum finns i huset.
I huset finns även en gemensamhetslokal.

Förening

Namn
Brf Oceankajen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769628-1158
Antal lägenheter
46 st
Antal lokaler
3 st
TV/bredband
Byggnaden är ansluten till Öresundskraft Stadsnät gällande TV, data, tele.
Gårdsplats
Gemenesam innergård.
Gemensamma utrymmen
Miljörum, cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum finns i huset.
I huset finns även en gemensamhetslokal.