Tillbaka till startsidan

Hamnvägen 11

Resturang i Vejbystrands hamn

På ett av västkustens bästa läge erbjuds nu ett unikt tillfälle att förvärva Hamnkrogen i Vejbystrand, med dess friköpta tomtmark (OBS, det får inte byggas bostad på tomten), belägen ända nere vid vattnet i Vejbystrands fina småbåtshamn. I från fastigheten blickar man ut över Skäldervikens blå vatten med Kullaberg i horisonten i rakt sydvästläge.
Här har drivits sommarrestaurang sedan 1994 och restaurangen har byggts om och till under årens lopp. På tomten finns även ett fristående hus som använts till personalutrymme under högsäsong. En stor innergård med plank som går att öppna upp mot heden och havet.
Tomtarean är på 807 kvm. Restaurangen är på totalt 258 kvm och har plats för ca 75 sittande gäster. Byggnaden innehåller enklare restaurang med bar, restaurangkök, kylrum, diskrum och förråd. Restaurangen är inte isolerad och vinterbonad.
Utanför hamnkrogen på hamnplan har man serveringsrättigheter med plats för bord och på den stora gräsmattan utanför löper ett arrende med kommunen och finns även där plats för bord för sittande matgäster med utsikt över hamnen. Även den trevliga glasskiosken "Glassbåten" med dess servering ingår i försäljningen.
Hamnkrogen har drivits som en sommarrestaurang Det som ingår i köpet är: Fastigheten, byggnader samt inventarier.

Enligt detaljplanen gäller användningskod Th för fastigheten. Enligt planbestämmelserna §1 mom 2 utgör Th-området Trafikområde som endast får användas för hamnändamål.Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Extra kontaktperson
Tomas Råvik
0704-13 22 67
tomas.ravik@valvethob.se

Allmänt

Vejbystrand ligger fint längs havet. Det finns skola F-9, bibliotek och matbutik.

Kommunikation

Ängelholms stadsbuss går till Vejbystrand.

Parkering

Kundparkeringar utanför restaurangen.