Skälderviken - Vinkelvägen 46

I andra ledet från havet och med utsikt över Skäldervikens blå vatten ligger denna påkostade villa byggd 2007.
Villan bjuder på en öppen, ljus planlösning med generösa sällskapsutrymmen med stora glaspartier och skjutdörrspartier som öppnar mot trädgården från flera rum. Stort nybyggt, isolerat uterum, som även det har havsutsikt. Ett sovrum på entréplan samt ett sovrum och allrum på ovanvåningen. Två st. helkaklade badrum varav det på ovanvåningen med stor bastu. Gott om förråd och klädkammare.
Låg driftskostnad med uppvärmning i form av jordvärme med vattenburen golvvärme i hela huset. Mysig välanlagd trädgård med fina trädgårdsrum och uteplatser i alla väderstreck. Isolerat gästrum i trädgården samt trädgårdsbod. Ytterligare byggrätt finns för den som önskar bygga garage.
Fem minuters promenad ner till såväl badbryggan som till sandstrand.
Ett utsökt hus med hög boendekvalitet!

Allmän information

Kommun:
Ängelholm
Typ:
Friliggande villa
Adress:
Vinkelvägen 46
Pris:
6 900 000 kr bud
Boarea/biarea:
188 kvm/18 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
6
Byggår:
2007
Byggnadstyp:
2 plan
Tomt:
Tomtarea 1 007 m² (friköpt).
Mysig, välplanerad hörntomt med fina trädgårdsrum, stensatta gångar och altaner, pergola och uteplatser i alla väderstreck. Stor solterass med härlig utsikt över Skälderviken. En frukostaltan har anlagts utanför köket.
En länga med förråd, isolerat gästrum alt. varmförråd samt vedbod skapar en fin rumsbildning.
Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.

Fastigheten

Byggår:
2007
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten:
Aluminiumplåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Vatten:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning:
Jordvärme, IVT panna, vattenburen golvvärme i bottenplan, element på övre plan, elslinga i golvet i badrummet på övre plan.

Ekonomi

Pris:
6 900 000 kr bud
Taxeringsvärde:
3 678 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Byggnadsvärde:
2 577 000 kr (värdeår 2007)
Markvärde:
1 101 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Planbestämmelser:
Ändring av detaljplan (1997-06-16)

Driftskostnad

Uppvärmning:
19 026 kr/år
Vatten/avlopp:
3 231 kr/år
Renhållning:
3 467 kr/år
Sotning:
300 kr/år
Sammanlagd driftkostnad:
26 024 kr/år
Driftkostnad kommentar:
I uppvärmningskostnaden ingår även kostnaden för hushållsel.
Energideklaration:
Energiprestanda 58 kWh/m² år.

Övrig information

TV:
Fiber
Internet:
Fiber

Rumsbeskrivning

Rymlig ENTRÉ med ett vackert lättskött klinkergolv i grå nyans. Stor skjutdörrsgarederob med dörrar i spegelglas och gott om plats för jackor och skor. Ovanför entrédörren finns en luft/luftvärmepump som även fungerar som AC under varma sommarmånader. Fräscht BADRUM med samma grå klinkergolv som i hallen och med vita kaklade väggar, Vedums skåpinredning, vägghängd toalett, vask och dusch med glasdörrar. KONTOR/SOVRUM, ekparkettgolv, med utgång till ett stort inglasat isolerad VINTERTRÄDGÅRD som är helt vinterbonad och med egen luftvärmepump, byggt 2016. Här kan du sitta och njuta av havsutsikten.
Härligt ALLRUM med en fantastisk takhöjd och öppet upp mot övre plan. Här har man installerat Bang & Olufsen högtalare i taket för att få en oslagbar akustik när man njuter av sin favoritmusik. Nibe täljstenskamin förhöjer den ombonade känslan. Dubbla glasdörrar leder in i ett ljust, luftigt ALLRUM/MATRUM. Det vackra grå klinkergolvet kommer igen även i detta rum och med sina stora skjutbara glaspartier ut mot trädgården på flera håll ger ett vackert ljus i rummet. Även här Bang & Olufsen högtalare installerade i taket för bästa ljudvolym. Det praktiska KÖKET ligger öppet mot allrummet och även här finns det lättskötta klinkergolvet i grått, vilket passar bra till den vita högblanka inredningen från Marbodal. Samtliga maskiner; spishäll, fläkt, side by side med ismaskin, inb. ugn och micro samt diskmaskin, är rostfria av märket Siemens från 2007 (induktionshällen ny 2017). Köket är genomtänkt och välplanerat med plats för matbord. Bra förvaringsmöjligheter med bl.a. ett SKAFFERI. För den som önska finns det plats till en köksö.
Vid sidan om köket ligger GROVENTRÉN/TVÄTTSTUGAN med utgång mot baksidan och biluppställningsplatsen. Här finns tvättmaskin och torktumlare; Siemens 2007. Klinkergolv och vitmålade väggar. IVTpannan till jordvärmen är placerad här.

Övre plan har inretts med ett ALLRUM, perfekt till soffan och TV:n, öppet ner mot allrummet på bottenplan med ett stilrent rostfritt staket. Härifrån kommer man ut till den härliga SOLTERRASSEN med glaspartier där man har en öppen vy mot Skälderviken och Kullahalvön. Rogivande SOVRUM med stora glaspartier från golv till tak med havsutsikt, här kan du vakna och titta på havet från sängkanten. Rejäl WALK IN CLOSET med spegeldörrar. I sovrummet finns en luft/luftvärmepump som kan användas som AC under varma sommarmånader. Ytterligare en KLÄDKAMMMARE finns på detta plan. Generöst välplanerat BADRUM med stor BASTU, bubbelbadkar, dusch, handdukstork, vägghängd toalett, två vaskar med skåp över och två vägghängda skåp. Även här går det grå klinkergolvet igen, i övrigt vitt.

Renoveringar

2017: Nybyggd isolerad vinterträdgård om 20 kvm med klinkergolv och luft/luftvärmepump. Nytt, större fönster i köket ovanför diskbänken. Installerat fransk altandörr i sovrummet på ovanvåningen. Ny induktionshäll.

Intresserad?

Ansvarig mäklare

Linda Wahlberg
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se

Karta Ängelholm Vinkelvägen 46

Bilder för Ängelholm Vinkelvägen 46

Visning:
Kontakta mäklaren för att boka visning.