Tillbaka till startsidan

Grävlingavägen 1

Mysigt hus i lugna och natursköna Lerbäckshult. Hit flyttar du som söker ett fint och välrenoverat hus i ett plan, samt en rofylld plats med en fantastisk utemiljö och vackra omgivningar. Huset är genomgående renoverat de senaste åren och är ett perfekt permanentboende med alla bekvämligheter eller så nyttjas det som ett lyxigare fritidshus. Stor härlig tomt som är väl uppvuxen och insynsskyddad, trädgården är lummig och omsorgsfullt anlagd. Fantastiskt trädäck som går runt hela huset erbjuder sol och skugga i flera väderstreck och under hela dagen. Huset har en öppen och ljus planlösning, två helkaklade badrum och fräsch tvättstuga. Murad kakelugn tillför både värme och extra mysfaktor. Huset har de senaste åren genomgått större renoveringar med bl.a. nytt kök, två nya badrum, nytt tak och nya fönster. Gott om extra förråd och även ett litet gästhus finns på tomten.
På gångavstånd finns den gemensamma fritidsanläggningen på området med bla. pool, tennisbana och bastu. Den omgivande naturen kring Västersjön och Rössjön erbjuder på massor av naturupplevelser. Trots det naturnära läget så är det inte långt till service, skola och affär. Till Hjärnarp tar det knappt tio minuter med bil och till Ängelholm tar det dryga 15 minuter. Välkommen att boka tid för visning!

Typ
Friliggande villa
Boarea
105 kvm
Antal rum
3 rum, varav 1 sovrum
Tomtarea
1 198 kvm
Pris
2 250 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Jonas Troedsson
0709-56 16 16
jonas.troedsson@valvet.se
Intresseanmälan
Liten entréhall med klinkers där vi direkt får kontakt med resten av huset som har en öppen och trevlig planlösning. I anslutning till entrén ligger ett helkaklat badrum med el-golvvärme, dusch med massagefunktion, wc, handfat, spottar i taket och stor skjutgarderob. Köket som är från 2013 och går i svart högglans har IKEA-stommar och massiva stenbänkskivor av granit. Överlag hög standard på alla köksmaskiner som t.ex designad köksfläkt och bredare induktionshäll med tre plattor, här finns även kombinerad kyl/frys (finns extra frys i förråd), inbyggd varmluftsugn, mikro och diskmaskin. Nytt klinkergolv med el-golvvärme från 2018 och från köket finns utgång direkt ut till trädäcket på baksidan av huset. Intill köket finns en stor matplats med parkettgolv, gott om plats för stort matmöblemang. Även vardagsrummet har du direkt kontakt med från köket och på golvet ligger samma typ av parkettgolv, murad kakelugn som snabbt värmer upp hela huset och ett nytt skjutparti där du kan öppna upp ut till det härliga trädäcket.

2016 byggdes huset till med ca 36 kvm och då tillkom ett stort härligt sovrum, ett extra badrum och tvättstuga. Sovrummet har öppet upp i nock med spottar, platsbyggda garderober, mjuk och härlig heltäckningsmatta på golvet och stort glasparti med dörr ut till trädäcket. Direkt från sovrummet når du ditt eget badrum som har klinkergolv med el-golvvärme och putsade väggar, badkar med jacuzzi, wc och handfat. Bredvid badrummet ligger en fräsch och komplett tvättstuga med gott om förvaring och arbetsytor, tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
1978 (Tillbyggnad 2016)
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglasfönster
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direktverkande el + luft/luft-värmepump och kamin
Vatten/avlopp
Gemensamt vatten på området som sköts via samfällighet. Ingår 75 kubik i fast avgift. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Renovering
- Ny ytterdörr -19
- Ny varmvattenberedare 200 liter -18
- Nytt vedförråd -18
- Nytt klinkergolv kök -18
- Nytt skjutparti vardagsrum -18
- Nytt tak (papp, reglar och pannor) -17
- Tillbyggnad (36 kvm) sovrum, badrum och tvättstuga -16
- Alla fönster (utom tre) och altandörrar utbytta -16
- Nytt helkaklat badrum vid entrén -13
- Nytt kök -13
- Ny elcentral -13
- Ny luft/luft-värmepump -13
- Installation murad kakelugn -97


Övriga byggnader
- Isolerat gästhus med ett inrett rum. - Oisolerat förråd i anslutning till gästhus. - Nybyggt vedförråd som uppfördes 2018. - Vidbyggt till carport finns ett oisolerat förråd och två isolerade förråd. - Enklare växthus.

Tomten

1 198 kvm. Fantastisk trädgårdstomt som ligger på hörna och gränsar mot allmänning och grönska. Stort trädäck runt huset och även stenlagt mellan hus och carport. Fin utebelysning i trädgård och vid uteplatserna. Springvatten med belysning. Nyanlagd uppfart längs med huset.

Uteplats

Gigantiskt trädäck som går runt tre av huset fyra sidor. Här finns chans att välja väderstreck, sol eller skugga. Flera sittplatser varav den ena är delvis under tak. Stensatt uteplats mellan carport och gästhus.

Bilplats

Carport för en bil och gott om plats att parkera fler bilar.

TV- och internetanslutning

TV: Parabol (förberett för fiber från hus till gatan). Bredband: Mobilt (förberett för fiber från hus till gatan).

Driftkostnader

Hushållsel
11 000 kr
Sotning
350 kr
Väg/samfällighetsavgift
4 000 kr
Renhållning
2 500 kr
Summa
17 850 kr
(fastighetsavgift/skatt på 5 528 kr tillkommer)

Kostnad för el innefattar även uppvärmningskostnader, kostnad för ved tillkommer. Årsavgift till samfällighet/gemensamhetsanläggning innefattar vatten och avlopp, vägskötsel och tillgång till gemensam fritidsanläggning med pool mm.

Energideklaration

Status
Beställd

Ekonomi

Taxeringsvärde
737 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1978
Byggnadsvärde
474 000 kr
Markvärde
263 000 kr
Skatt/avgift
5 528 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Ändring Av Dp (1998-06-16) Byggnadsplan (1975-02-05)
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Lerbäckshult GA:4. Avgiften till samfälligheten/gemensamhetsanläggningen gäller gemensamt vatten, skötsel av vägar och tillgång till fritidsanläggning på området med pool, tennisbana, minigolf mm.
Typ
Friliggande villa
Boarea
105 kvm
Antal rum
3 rum, varav 1 sovrum
Tomtarea
1 198 kvm
Pris
2 250 000 kr