Tillbaka till startsidan

Valhallsvägen 26C

Rymligt parhus med havsutsikt!

Med fritt läge och en strålande utsikt över småbåtshamnen och Skälderviken finner ni detta fräscha, välplanerade parhus. Bostaden bjuder på 170 väldisponerade kvadratmeter i två plan. Härlig takhöjd om 2,70 m på entréplan och på ovanvåningen pulpettak med som mest 3,20 m. Ljus, öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Stora skjutdörrspartier öppnar upp mot trädäcket i underhållsfri träkomposit med uppvärmd pool och den lilla trädgården utanför. På entréplan ligger även ett rymligt sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga.
Ovanvåningen bjuder på ett ljust, luftigt allrum med pulpettak vilket ger en härlig rymd i rummet. Stora fönsterpartier öppnar upp mot en takterrass. Härifrån har man en storslagen utsikt över Skälderviken med Kullaberg i fonden. Sommarkvällarna blir extra långa när man bor så nära havet. Härifrån kan man njuta solnedgångens sista strålar när den sakta försvinner ner bakom horisonten.

Här bor man attraktivt med absolut närhet till såväl havet, stranden och småbåtshamnen med fina promenadstråk längsmed kusten.
Ängelholm har ett fantastiskt läge mitt emellan Bjärehalvön och Kullahalvön med fina kommunikationer i form av flygplats och tågstation samt närhet till E6:an.

Typ
Friliggande villa
Boarea
170 kvm
Antal rum
5 rum, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
568 kvm
Pris
6 700 000 kr /bud
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Vattenburen golvvärme på entréplan samt i alla badrum. Varrenburna radiatorer på ovanvåningen. Entréplan har tåligt, lättskött kalkstensgrått klinkergolv, ljusa tapeter samt infällda spotlights i tak.

Rumsbeskrivning av entréplan:
ENTRÈHALL med hatthylla samt skjutdörrsgarderob. Rakt fram från entrén har man en fin siktlinje genom huset mot vardagsrummet och ut mot trädgården och hamnen. Påkostat, välutrustat KÖK från Tibrokök med luckor i al och bänkskivor i Bohusgranit. Rostfria vitvaror från Elektrolux: Inbyggnadsugn, inbyggd micro, hel kyl och frys, vinkyl i fullhöjd, diskmaskin. Extra bred induktionshäll (Siemens) i köksön med frihängande fläkt.
En köksö med sittplatser fungerar som rumsavdelare mot matplatsen där stora skjutdörrspartier öppnar upp mot trädäcket och poolen utanför. I öppen planlösning mot kök och MATPLATS ligger VARDAGSRUMMET som även den har stora skjutdörrspartier ut mot trädgården. Härifrån har man en fantastisk utsikt över småbåtshamnen och Skälderviken.
Rymligt SOVRUM med garderobsvägg och golv i ekparkett. Fönster i öster. Helkaklat BADRUM, med glasad duschhörna, vägghängd toalett, tvättställ med underskåp och handdukstork.
Rymlig TVÄTTSTUGA med grått klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna. Skåpinredning med gott om förvaring samt vask. Här står även frånluftsvärmepumpen.

Rumsbeskrivning av ovanvåningen:
Man kommer upp i ett ljust luftigt ALLRUM med pulpettak vilket ger en härlig rymd i rummet. Stora fönsterpartier öppnar upp mot en stor TAKTERRASS med en storslagen utsikt över Skälderviken med Kullaberg i fonden. Terrassen har en stor terrassmarkis, glasräcke samt golv i underhållsfri träkomposit.
För den som önskar fler sovrum kan man dela av allrummet och på så sätt få ut ytterligare ett sovrum. TVÅ rymliga SOVRUM varav ett med en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Båda sovrummen har fönster över hörn vilket ger ett härligt ljus i rummen. Helkaklat rymligt BADRUM med glasad duschhörna, dubbla handfat med underskåp samt vägghängd toalettstol. KLÄDKAMMARE.

Byggnad

Byggnadstyp
2 plan
Byggnadsår
2010
Fasad
Puts och träpanel
Stomme
Trä
Fönster
3 glas energiglas med aluminium klädd utsida
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Tak
Papp
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme på bv.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft

Tomten

568 kvm.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
17 400 kr
Vatten/avlopp
4 400 kr
Renhållning
3 200 kr
Försäkring
4 000 kr
Summa
29 000 kr
(fastighetsavgift/skatt på 4 024 kr tillkommer)

I kostnaden för uppvärmningen ingår även kostnaden för hushållsel samt uppvärmning av poolen. Nuvarande ägare har inte bott i huset permanent utan haft det som en arbetsbostad under veckorna samt som fritidsbostad under vissa helger.

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
C

Ekonomi

Pris
6 700 000 kr /bud
Taxeringsvärde
4 372 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
2010
Byggnadsvärde
3 088 000 kr
Markvärde
1 284 000 kr
Skatt/avgift
4 024 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Detaljplan (2008-12-15)
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Rånocken GA:1, Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Rånocken GA:2, Samfällighet: Ängelholm Rånocken S:1
Typ
Friliggande villa
Boarea
170 kvm
Antal rum
5 rum, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
568 kvm
Pris
6 700 000 kr /bud

Allmänt

Mycket populärt och trevligt område nära hav och hamn. Skola F-6, bibliotek, matbutik. Ca 4 km till Ängelholms centrum och till E6:an.

Kommunikation

Ängelholms stadsbuss går förbi Skälderviken en gång i halvtimmen.