Tillbaka till startsidan

Frida Nilssons väg 19

Optimalt planerad enplansvilla som överraskar!

I natursköna Björkhagen, nära hav och skog ligger denna arkitektritad enplansvilla (lågenergihus), byggd 2018. Den medvetet lågmälda entréfasaden står i kontrast till söderfasadens stora glasade partier som öppnar upp mot det stora trädäcket i sydvästläge. Villan bjuder på stora, ljusa sällskapsutrymmen med en imponerande takhöjd om 4,5 m. Tre st helkaklade badrum. Ett fantastiskt allrum om 63 kvm, med en takhöjd om 4,5 meter. Här ligger köket i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. I fil med matplatsen ligger även ett bibliotek/kontor. Master bedroom med direktaccess till helkaklat badrum. TV-rum, tre sovrum samt tillhörande badrum. Fullinrett loft om 15 kvm med parkettgolv och vitmålade väggar. Öppningen är i dagsläget igensatt mot matplats och kök, men för den som önskar att ta loftet i bruk öppnar man enkelt upp och sätter en trappa som leder upp till loftet. Perfekt som extra förvaring eller tonårsrum.
Garage med ingång till groventré. I sydväst breder ett stort trädäck ut sig och följer husets vinkel. Här har man en skyddad varm trädgårdssida med vacker utsikt mot den lilla Björkhagenskogen. Förberett för pool i anslutning till trädäcket samt framdraget vatten för en utomhusdusch. Anlagda stensättningar i form av gångar och garageuppfart. Endast finplaneringen av trädgården kvarstår. Ett mycket välplanerat, påkostat hem med gott om plats för den stora familjen.

I Björkhagen är naturen nära. Badrocksavstånd ner till badbryggan som är det givna valet vid morgon och kvällsdoppet. Flera fina sandstränder på promenadavstånd. Vackra vandringsleder sträcker sig utmed kustbandet. Cykelavstånd in till Vejbystrand som har fin service i form av affär, skolor, bibliotek mm. Ängelholm som närmsta stad och dess flygplats ligger bara 10 minuter bort med bil. Nybyggd Pågatågstation på cykelavstånd från huset med förbindelse till såväl Malmö, Köpenhamn och Göteborg. Björkhagen har ett fantastiskt läge i gränsen mellan Ängelholm och Bjärehalvön som båda bjuder på vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser.

Typ
Friliggande villa
Boarea/biarea
205/19.5 kvm
Antal rum
7 rum, varav 4–5 sovrum
Tomtarea
831 kvm
Pris
7 900 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
ENTRÉHALL med golv i grå klinkers. Till vänster innanför entrén ligger en rymlig KLÄDKAMMARE. Helkaklat BADRUM med dusch, vägghängd toalett och tvättställ. Centralt i huset och såklart den naturliga samlingspunkten utgörs av det härligt allrummet, där kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Öppet upp i nock med en imponerande takhöjd om 4,5 meter, ger en härlig rymd i rummet. KÖK med inredning från Ikea med massiv, kraftig bänkskiva i oljad ek. Extra vask i köksön. Bred induktionshäll med frihängande fläkt ovanför köksön. Vinkyl samt inbyggd varmluftsugn och inbyggd micro. Sittplatser vid köksön och en stor MATPLATS med i stort sett obegränsad plats för många matgäster. Här kan man verkligen duka ut till långbord vid behov! Två helglasade dubbeldörrar öppnar upp mot det stora trädäcket utanför. I fil med matplatsen ligger ett BIBLIOTEK/KONTOR. Helglasad dubbel altandörr även från detta rum ut mot trädäcket. Stora skjutdörrar gränsar av mot matplatsen vid behov av avskildhet.
Ovanför "entréavdeningen" ligger ett inrett LOFT (parkettgolv och släta vitmålade väggar) om ca 15 kvm. Öppningen är i dagsläget igensatt mot matplats och kök, men för den som önskar att ta loftet i bruk öppnar man enkelt upp och sätter en trappa som leder upp till loftet. Perfekt som extra förvaring eller tonårsrum.
Rymligt VARDAGSRUM med pulpettak öppet upp i nock och stora fönsterpartier med altandörr ut till stensatt uteplats.
MASTER BEDROOM har även det utgång till altan samt skjutdörrsgarderob. Direktaccess till helkaklat badrum med stor dusch.
En separat avdelning, perfekt för barn eller gäster med TRE LJUSA SOVRUM med ett rymligt TV-RUM som har dubbeldörr ut till trädäcket. Helkaklat BADRUM med både badkar och dusch samt dubbla handfat.
TVÄTTSTUGA/GROVENTRÈ med direktaccess från garaget. Tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna. Vask och skåpinredning med gott om arbetsytor. Garage med automatisk garageport.

Byggnad

Fast.beteckning
Magnarp 5:100
Byggnadstyp
1 plan i vinkel
Byggnadsår
2018 (Reformhus)
Fasad
Puts
Stomme
Trä, PIR-block som isolerar. (Lågenergihus)
Fönster
3-glasfönster, energiglas
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Vatten/avlopp
Kommunalt
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Övrigt
Förberett för pool på trädgårdssidan samt framdragen el för elektriska markiser på fasaderna i söder och i väster.
Loft finns och är fullt inrett med målade väggar och parkettgolv för den som önskar ytterligare utrymme. Man får då öppna upp en öppning samt sätta en trappa utanför biblioteket vid matplatsen. Loftet har en yta på ca 15 kvm.

Tomten

831 kvm.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Energideklaration

Status
Ej utförd

Ekonomi

Pris
7 900 000 kr
Taxeringsvärde
788 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Markvärde
788 000 kr
Skatt/avgift
7 880 kr
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Detaljplan (2015-08-24)
Typ
Friliggande villa
Boarea/biarea
205/19.5 kvm
Antal rum
7 rum, varav 4–5 sovrum
Tomtarea
831 kvm
Pris
7 900 000 kr

Allmänt

Ett populärt och trevligt villaområde med den direkta närheten till havet.

Kommunikation

Busslinje till och från Ängelholm går genom Björkhagen och det är ca 2 km till närmsta tågstation.