Tillbaka till startsidan

Slåttergubbsvägen 21

Modern villa med en av Bjäres absolut vackraste utsikter.

På Hallandsåsens soliga sydsida, med en utsikt som sträcker sig över Skäldervikens glittrande vatten och ut över Kullaberg, ligger denna generösa villa, uppförd 2011. Här är naturen och havet ständigt nära och ljuset som letar sig in i huset är ren magi.
Villans 220 kvm är fördelade på 8 rum och kök med väl tilltagna sällskapsutrymmen, som gjorda för stora sammankomster med familj och vänner. Hemmets hjärta utgörs av vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket där stora fönsterpartier bjuder på en hänförande utsikt över det öppna landskapet och poolområdet utanför. Köket är modernt och väl tilltaget med inredning från Ballingslöv och matplatsen är placerad invid ett burspråk med höga fönster och djup bröstning. För den som önskar en stor köksö finns det gott om plats att komplettera köket med en sådan.
På entréplan finns två sovrum, varav det ena är byggt som master bedroom, utformat som en egen "svit" med rymligt sovrum, walk-in-closet samt direktaccess in till helkaklat badrum som rymmer såväl dusch som hörnbadkar. På övervåningen, som har en härlig takhöjd med öppet i nock ligger ett rymligt allrum med stora fönsterpartier som öppnar upp mot en takterrass med milsvid utsikt i söder. Fyra! rymliga sovrum, varav det ena nås genom ett av rummen. Detta är tänkt att användas som kontor, walk-in-closet alternativt barnrum. Helkaklat badrum även på ovanvåningen.
Utemiljön är fantastisk och vänder sig rakt i söderläge med ett trädäck byggt i etage. Här finns bland annat en uppvärmd pool med pooltak, för bad både tidigt och sent på säsongen och gräsmatta för lek och sport.
Framför tomten breder ett grönområde ut sig i söder. Isolerat garage om 40 kvm.
Det här är ett hus med sober känsla, där allt känns genomtänkt och med en utsikt som får vem som helst att tappa andan.

Typ
Friliggande villa
Boarea/biarea
220/40 kvm
Antal rum
8 rum, varav 5–6 sovrum
Tomtarea
1 493 kvm
Pris
6 750 000 kr /bud
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan
Rumsbeskrivning av entréplan:
Ljus, välkomnande ENTRÈHALL med fin siktlinje rakt genom huset mot stora fönster och altanen i söder. Hallen är rymlig och har en härligt takhöjd där det är öppet upp mot övervåningen. Tåligt, grått klinkergolv och vita släta väggar. En stor, svängd trätrappa med snidade täcken leder upp till övervåningen. GÄSTTOALETT som nås från hallen. KLÄDKAMMARE.
Rakt fram från entréhallen kommer man in i ett stort, ljust VARDAGSRUM som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats i burspråk. Härifrån öppnar stora fönsterpartier med två altandörrar upp mot trädäcket och poolområdet i söder. Fantastisk utsikt över böljande landskap. Fullutrustat KÖK med slät stilren inredning från Ballingslöv och bänkskivor i svart granit. (För den som önskar kan man komplettera köket med en köksö, det finns det gott om plats för.) I anslutning till köket ligger GROVENTRÈN/TVÄTTSTUGAN med TEKNIKRUM och FÖRRÅD. SOVRUM/GÄSTRUM som nås från entréhallen.
MASTER BEDROOM är utformad som en egen liten svit i husets nordvästra del, med direktaccess till en walk-in-closet och ett helkaklat badrum som rymmer såväl hörnbadkar som dusch. Dubbla handfat, toalett samt handdukstork.

Rumsbeskrivning av övervåningen:
Man kommer upp i ett ljust, rymligt ALLRUM som har en härlig takhöjd med öppet upp i nock. Stora fönsterpartier öppnar upp mot en takterrass i soligt söderläge. Här har man milsvid utsikt över böljande landskap. Tre rymliga sovrum samt ett rum som endast nås via ett av de tre sovrummen Detta innanför-liggande rum är tänkt att används som kontor/klädkammare alternativt barnrum. Även härligt för ett tonårsbarn som vill ha sin "egen avdelning" med både sovrum och TV-rum avskilt. Helkaklat badrum med dusch även på detta plan.

Garage om 40 kvm med inredningsbar vind för den som önskar inreda gästavdelning ovanpå.

Byggnad

Fast.beteckning
Böske 38:20
Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
2011
Fasad
Puts
Stomme
Stålregelstomme
Fönster
3-glasfönster, energiglas
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, Vattenburen golvvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övrigt
Förstärkta väggar med OSB-skiva samt inre gips för enkel montering av inredning och tavlor.
Garaget har en träregelkonstruktion.

Tomten

1 493 kvm.

TV- och internetanslutning

TV: Förberett för fiber. Planeras att anslutas våren 2020..

Driftkostnader

Uppvärmning
25 146 kr
Vatten/avlopp
5 625 kr
Vägavgift
1 500 kr
Summa
32 271 kr
(fastighetsavgift/skatt på 4 174 kr tillkommer)

I kostnaden för uppvärmningen ingår även hushållselen och uppvärmning av poolen.

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
52 kWh/m2/år
Energiklass
C

Ekonomi

Pris
6 750 000 kr /bud
Taxeringsvärde
3 694 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
2011
Byggnadsvärde
3 075 000 kr
Markvärde
619 000 kr
Skatt/avgift
4 174 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Byggnadsplan
Rättigheter förmån
Förmån: Avtalsservitut: Väg, 1278IM-08/37541.1
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Båstad Lilla Nötte GA:1
Typ
Friliggande villa
Boarea/biarea
220/40 kvm
Antal rum
8 rum, varav 5–6 sovrum
Tomtarea
1 493 kvm
Pris
6 750 000 kr /bud