Mölle och Arild

Mölle
Magiskt beläget mellan havet och Kullaberg ligger Mölle.
Det lilla samhället var från början ett fiskeläge men med sin undersköna natur blev Mölle tidigt en ort som lockade turister från hela Sverige. Gatorna i Mölle är byggda efter terrängen och bidrar mycket till Mölles enorma charm. Hustyperna varierar också och allt ifrån trävillor med snickarglädje till alpinspirerade villor är inslag i Mölles varierande arkitektur.
Med många badplatser, en aktiv hamn och inte minst närheten till Kullaberg är Mölle en ort som är svår att beskriva.
Den måste upplevas!
 

Arild
Med fantastiskt läge precis invid Skälderviken vid foten av Kullaberg, ligger Arild.
Arild var från början ett fiskeläge med bebyggelse som en halvcirkel precis runt stranden. Allt eftersom har Arild byggts ut och idag sträcker sig samhället från stranden och vidare upp på platån.
Bebyggelsen av varierande slag. Vid hamnen ligger de äldsta fiskarstugorna, många av dessa är flera hundra år gamla. Längre upp i Arild härstammar husen från 1900-talets början. Bebyggelsens mångfald tillsammans med den dramatiska naturen gör att Arild är en helt unik by som är lätt att förälska sig i. Den dramatiska kuststräckan gör det lätt att vara aktiv. Med Kullabergs många vandrings och klättringsmöjligheter, Skäldeviken som erbjuder både fiske, dykning, segling, du kan även spela tennis, golf, rida och mycket mer.
I Arild finns också en populär förskola och skola med Montessoriinriktning.

Har du frågor om något av våra objekt i området Mölle och Arild kontakta


Patrik Engström
mobil: 0708-27 16 16
mail: patrick.engstrom@valvet.se

Linnea Larsson
mobil: 0708-21 16 16
mail: linnea.larsson@valvet.se

Tobias Florén
mobil: 0708-57 16 16
mail: tobias.floren@valvet.se