Sälja med Valvet

Om vårt arbete.
En bostad – ett hem, är så mycket mer än en bara en fastighet. En bostad är en plats där livet pågår och ständigt förändras. En plats att trivas på och en plats att varva ner – eller varva upp på. En plats för glädje och en plats för lugn. Och så plötsligt står man inför ett beslut. Att sälja. Att köpa nytt. Eller kanske både och.
Att sälja sin bostad kan vara en av de viktigaste affärer man gör i livet. På många sätt.
Ni som är våra kunder, har valt oss med omsorg. Ni är medvetna och ställer höga krav på oss och vårt arbete.
Det är bra tycker vi, eftersom det får oss att vilja vara bäst på det vi gör. Hos Valvet arbetar därför bara mäklare som tar sitt arbete på största allvar.
Som alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen och som har stor kunskap om varje område som rör affären. Det förtroende vi får av Er är vi stolta över och vi tänker förvalta det väl.

Om ett område.
Att känna till ett område riktigt bra är väsentligt för att kunna förmedla rätt. Därför jobbar vi just så. Nämligen att vara bäst inom alla de områden där vi valt att finnas representerade. Det är därför ingen slump att just en specifik mäklare säljer en viss bostad på Valvet. Det är den mäklaren som kan mest och helt enkelt är bäst på det området där bostaden ligger.

Om Bilder.
Fredrik heter vår fotograf. Han är anställd av Valvet och lägger hela sin arbetstid på att arbeta med bilder på Valvet.
Fredrik arbetar med alla bilder på objekten, bilderna på närmiljön och de vackra detaljerna i hemmen vi har nöjet att förmedla. Vi vill inspirera och marknadsföra våra objekt på ett engagerande men rättvist sätt.
Visuell kommunikation är viktig och rätt bilder ger ett högre slutpris – det är vi säkra på.
Det är därför fotograferingen och bilden har en central plats i vårt arbetssätt.