Prenumerera på Valvets nyhetsbrev
Tillbaka till startsidan

Vi är mäklare i Helsingborg

Valvet säljer bostäder i Helsingborg, staden där allt ligger "nära".
Sundet, restauranger, service, uteliv, shopping och kultur. Här är några av de områden i Helsingborg där Valvet säljer bostäder i.

Helsingborg City
Den vackra gamla staden med sina utsmyckade sekelskifteshus som samsas med arkitektoniska verk från -40 -50 och -60 talet gör att Helsingborg City aldrig blir tråkigt. Här finns ständigt nya saker att upptäcka och att göra. De många parkerna gör också att staden känns blommande, grön, vacker och skön att vistas i.
Helsingborg är en av Sveriges vackraste städer - om du frågar Helsingborgarna själva - som 2020 röstade fram sin egen stad som Sveriges vackraste.

Norra Hamnen
I Norra Hamnen bor du så nära vattnet du kan komma.
Med havet och båtliv som signum, hittar du också mysiga restauranger, små butiker och gallerier runt hörnet.
Många upplever att Norra Hamnen är det optimala stället att bo på i Helsingborg City.
I norra Hamnen ligger även Valvets huvudkontor.
Välkommen upp till Kajpromenaden 21 om du vill prata med någon av våra mäklare om att sälja eller köpa en bostad i Helsingborg.

Norr
Om man från Norra hamnen fortsätter norrut kommer man till just ”Norr”
Norr är ett litet område men väl värt att nämna. Norrs fantastiska läge i direkt anslutning till havet, staden och Pålsjö Skog gör att Norr är ett väldigt attraktivt område med många unika bostäder.

Olympia
Här bor man i lugna kvarter, närhet till grönområden och parker men samtidigt är stadens puls bara ett stenkast bort.
Jugendvillor är ett vanligt inslag på Olympia, speciellt runt de omtalade "Fågelkvarteren", där rikligt utsmyckade hus ligger är som pärlor längs gatorna.
Om du vill sälja eller köpa en bostadsrätt i någon av dessa områden i Helsingborg kontakta Jeanette Borg Thunqvist och Lisa Wicknell.
Om du vill köpa eller sälja en villa på Olympia kontaktar du Karl Ekdahl.