Tillbaka till startsidan

Under hand

Vissa av våra kunder vill inte att deras hem ska publiceras öppet vid en försäljning. Därför erbjuder vi en lite mer lågmäld marknadsföring här. Vi har ett stort nätverk och kan därför på ett mycket effektivt sätt förmedla rätt objekt till rätt köpare.

Det är faktiskt så att 1 av 4 hem som Valvet säljer byter ägare utan att exponeras i marknadsföringen eller på nätet.

Nedan finner du de ”under hand” objekt vi har till salu för tillfället.

Om du finner något som skulle kunna passa just dig, kontakta angiven mäklare som hjälper dig med mer information.

Helsingborgs city

En cityvåning i anrika kvarter och möjligheter till 4 sovrum. Praktiskt planerad med stora härliga sällskapsytor samlade för sig och en mer privat avdelning med sovrum och badrum längre in i våningen. Det moderna köket är placerat i våningens mitt och med fönster mot föreningens innergård.

Kontakta Christina Larsson
0729-621616
christina.larsson@valvet.se

Mariastaden

Gediget byggt stenhus med spännande vinklar, tilltagen takhöjd och fönsterplaceringar som gör att villan skiljer sig från mängden. Boarea om ca 230 kvm på större hörntomt.

Kontakta Catharina Olsheden
0708-481616
catharina.olsheden@valvet.se

Ramlösa

En av Ramlösas häftigaste fastigheter med en boyta om 316 m² och i fantastiskt skick söker ny ägare. Arkitektritad trädgård med pool.

Kontakta Bobbie Donander
0701-44 16 16
bobbie.donander@valvet.se

Tågaborg

Stor och vacker villa om 316 kvm på Tågaborg uppförd i två plan med inredd vind. Vacker entréhall med öppen spis och öppen trappa till ovanplan.

Kontakta Peter Imméll
0708-401616
peter.immell@valvet.se

Viken

Ostört läge på första linjen mot havet. Renoverat hus med 8 rum varav 4-6 sovrum. 3 badrum. Garagebyggnad med separat gästrum. Stort trädäck mot Öresund och Danmark.

Kontakta Patrick Engström
0708-271616
patrick.engstrom@valvet.se