Tillbaka till startsidan

Under hand

Vanligtvis siktar vi på maximal exponering av de objekt vi förmedlar och använder både digital, social och traditionell media för att nå en bred publik.
Men det finns många anledningar till varför man inte vill exponera sitt hem i media vid en bostadsförsäljning och många av våra kunder önskar att deras
bostadsaffär ska genomföras på ett mer diskret sätt.
Tack vare vårt breda kundregister har vi möjlighet att matcha rätt bostad med rätt köpare, utan att exponera bostaden i media. Det ger oss väldigt goda
förutsättningar att lyckas med en smidig, snabb och diskret bostadsaffär.

Värt att veta är att 1 av 4 hem som Valvet förmedlar, byter ägare utan att direkt exponeras i vår marknadsföring.

Nedan finner du de ”under hand” objekt vi har till salu för tillfället.
Om du finner något som skulle kunna passa just dig, kontakta angiven mäklare som hjälper dig med mer information.

Helsingborg Norr

Toppläge för dig som söker en extraordinär bostadsrätt och har riktigt höga krav på läge och sundsutsikt. Belägen högst upp i huset, genomgående, insynsskyddat och med fin takterrass.

Kontakta Jessica Heinegren
0708 20 16 16
jessica.heinegren@valvet.se

Helsingborg Norr

Stor villa från tidigt 1900-tal på enastående läge i Helsingborg och med fri sundsutsikt. Ca 400 kvm fyllda med vackra originaldetaljer och underbar atmosfär. Garage, källare och inredd vind, samt stor trädgård i västerläge.

Kontakta Jessica Heinegren
0708 20 16 16
jessica.heinegren@valvet.seMölle

Med ett unikt läge på Mölles sluttning ligger denna arkitektritade villa uppförd i en smakfull stram och minimalistisk dansk design. Med högt läge får du fulländad utsikt - 180 grader - över havet, hamnen och Kullabygden. Villan har 2 plan med möjlighet till två separata boende med kök, badrum och tvätt på vardera plan. Perfekt som generationsboende eller till uthyrning.

Kontakta Linnea Larsson
0708 21 16 16
linnea.larsson@valvet.seRåå

Enastående fastighet på högt läge i fantastiskt skick med boningshus samt gästhus om totalt 223 kvm boyta. Utsikt över Öresund, Råå-ån och småbåtshamnen.

Kontakta Bobbie Donander
0701 44 16 16
bobbie.donander@valvet.se

​Mariastaden med bästa läget

Rymlig, välbyggd villa på hörntomt med fritt läge en kort promenad från Pålsjö skog. Påkostade detaljer som ger en gedigen och lyxig känsla. Trädgård med västerläge och pool. Hela fem sovrum, tre badrum och två sällskapsytor. Boarea 252 m². Tomt 718 m². Garage och förråd.

Kontakta Catharina Olsheden
0708 48 16 16
catharina.olsheden@valvet.se

Laröd

Renoverad villa med öppen planlösning, fina sällskapsytor och 3-4 sovrum. Beläget nära skog och hav. Hörntomt med insynsskyddad trädgård åt söder. Stenlagd uteplats och växthus. Solpaneler på taket. Boarea 157 kvm. Tomt om 487 kvm.

Kontakta Catharina Olsheden
0708 48 16 16
catharina.olsheden@valvet.se