Prenumerera på Valvets nyhetsbrev
Tillbaka till startsidan

Under hand

När du ska sälja en bostad men önskar en diskret och icke extern marknadsföring, brukar vi kalla det för att sälja under hand.
Vanligtvis siktar vi på maximal exponering av de objekt vi förmedlar och använder både digital, social och traditionell media för att nå en bred publik. Men det finns många anledningar till varför man inte vill exponera sitt hem i media och några av våra kunder önskar att deras bostadsaffär ska genomföras på ett mer lågmält sätt. Tack vare vårt breda kundregister har vi möjlighet att matcha rätt bostad med rätt köpare, utan att exponera bostaden i media. Det ger oss väldigt goda förutsättningar att lyckas med en smidig och diskret bostadsaffär.
Nedan finner du de under hand objekt vi har till salu för tillfället. Om du finner något som skulle kunna passa just dig, kontakta angiven mäklare som hjälper dig med mer information.


Att sälja under hand - steg för steg

  • Säljaren kontaktar Valvet och den mäklare som är ansvarig i det aktuella området: https://www.valvet.se/cms/omraden
  • Mäklaren gör en värdering av bostaden och kommer tillsammans med säljaren överens om ett marknadsmässigt pris.
  • Mäklaren tar sedan kontakt med spekulanter som är relevanta för det specifika objektet.
  • Mäklaren visar bostaden för kunden/kunderna. Vi kallar det VIP-visning.
  • Säljare och köpare kommer överens och affären har varit både smidig och diskret.

Ängelholm | Svenstorp

På högt och fritt läge i lugna och natursköna Svenstorp ligger denna stora och vackra 1,5-plansvilla. Tomten som är på nästan 12 000 kvm omges av bokskog och är mycket privat och insynsskyddad.

Kontakta Jonas Troedsson
+ 46 709 56 16 16
jonas.troedsson@valvet.se

Båstad | Stora hult

Med havet rakt framför sig i soligt västerläge ligger denna fastighet. Här har ni möjlighet att skapa ett verkligt drömboende. Tomten om 829 kvm har en byggrätt om totalt 200 kvm. I dag är den bebyggd med ett enklare, äldre fritidshus. Vejbystrands lilla centrum med fin service, kommunikationer och mysiga småbåtshamn med restauranger och aktiviteter ligger på bekvämt promenadavstånd. Här bor ni ostört, ett med naturen, omgiven av heden, himlen och havet. Livskvalitet!

Kontakta Linda Wahlberg
+46 708 61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se

Helsingborg | Tågaborg

Magnifik patriciervilla på lugnt och privat läge, invid Landborgen. De 465 kvm präglas av unika attribut från tidigt 1900-tal. Villan är nyrenoverad, med separat del för te x verksamhet och en stor parkliknande trädgård med pool, orangeri, samt dubbelgarage.

Kontakta Jessica Heinegren
+46 708 20 16 16
jessica.heinegren@valvet.se

Kullabygden | Nyhamnsläge

Villa med tomtgräns intill strandkanten och obruten utsikt över sundet, danska kustremsan och Kullaberg. Trevlig trädgård i sydvästläge och mysig innergård med kullersten.

Kontakta Tobias Florén
+46 708 57 16 16
tobias.floren@valvet.se

Helsingborg | Rydebäck

Arkitektritad kvalitetspärla i Rydebäck där checklistan på ett drömhus är lång och uppfylld. Kamin, pool, stora sociala utrymmen, trädgårdsoas i söder och plats för hela familjen.

Kontakta Mariella Fåke
+46 733 72 16 16
mariella.fake@valvet.se

Helsingborg | Tågaborg

Välplanerat radhus i mycket fint skick nära Landborgskanten. Lugnt västerläge med sundsutsikt.

Kontakta Peter Immell
+46 708 40 16 16
peter.immell@valvet.se

Ängelholm | Skepparkroken

Missa inte denna unika möjlighet att komma över ett av de så karaktäristiska och anrika husen som ligger ända nere vid stranden i Skepparkroken. Detta charmiga och vackra hus är ett fantastiskt sommarboende för den som söker något lättskött och pittoreskt på bästa läge.

Kontakta Jonas Troedsson
+ 46 709 56 16 16
jonas.troedsson@valvet.se