Tillbaka till startsidan

Under hand

Vanligtvis siktar vi på maximal exponering av de objekt vi förmedlar och använder både digital, social och traditionell media för att nå en bred publik.
Men det finns många anledningar till varför man inte vill exponera sitt hem i media vid en bostadsförsäljning och många av våra kunder önskar att deras
bostadsaffär ska genomföras på ett mer diskret sätt.
Tack vare vårt breda kundregister har vi möjlighet att matcha rätt bostad med rätt köpare, utan att exponera bostaden i media. Det ger oss väldigt goda
förutsättningar att lyckas med en smidig, snabb och diskret bostadsaffär.

Värt att veta är att 1 av 4 hem som Valvet förmedlar, byter ägare utan att direkt exponeras i vår marknadsföring.

Nedan finner du de ”under hand” objekt vi har till salu för tillfället.
Om du finner något som skulle kunna passa just dig, kontakta angiven mäklare som hjälper dig med mer information.

Skäret

På höjden med fri utsikt över havet och Bjärehalvön ligger denna stora tomt och väntar på att bli bebyggd. Generös detaljplan.

Kontakta Patrick Engström
0708 27 16 16
patrick.engstrom@valvet.se

Ängelholms centrum

Fantastisk bostadsrättslägenhet om 3 rok och 116 kvm i ett plan med obruten utsikt över Rönneå. Stor stensatt altan och uteplats. Lägenheten håller en hög standard med vattenburen golvvärme, takhöjd om 2,70 och två helkaklade badrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bilparkering finns att hyra i direktanslutning till bostaden. Lugnt och fridfullt beläget. Pris: 6 100 000 kr. Avgift: 4 989 kr/mån.

Kontakta Linda Wahlberg
0708 61 16 16
linda.wahlberg@valvet.seMariastaden

Med mycket bra läge vid grönområde och nära till Pålsjö skog ligger detta gediget byggda radhus i sten.
Hela 170 kvm fördelat på 6 rum varav 4 sovrum med möjlighet att dela av för fler sovrum om man behöver.
En mindre trädgård åt sydväst med förråd.

Kontakta Catharina Olsheden
0708 48 16 16
catharina.olsheden@valvet.se

Gamla Viken

I hjärtat av Gamla Viken finns nu möjlighet att förvärva ett bostadsrättsradhus om 112 kvm fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum. Egen uteplats i soligt västerläge, förråd och carport.

Kontakta Linnea Larsson
0708 21 16 16
linnea.larsson@valvet.se

Ängelholm

Vacker och mycket representativ patriciervilla från början av 1900-talet med fint läge i Ängelholms centrala delar. Villan är näst intill totalrenoverad både in- och utvändigt utan att ha tappat sin ursprungliga karaktär. Standard och moderna bekvämligheter är av högsta klass och blandas på ett smakfullt sätt med vackra originaldetaljer. Fantastiska ytor där drygt 350 kvm är fördelat på tre våningsplan.

Kontakta Jonas Troedsson
0709 56 16 16
jonas.troedsson@valvet.se


Helsingborg Norr

Stor villa från tidigt 1900-tal på enastående läge i Helsingborg och med fri sundsutsikt. Ca 400 kvm fyllda med vackra originaldetaljer och underbar atmosfär. Garage, källare och inredd vind, samt stor trädgård i västerläge.

Kontakta Jessica Heinegren
0708 20 16 16
jessica.heinegren@valvet.se

Peter Imméll
0708 40 16 16
peter.immell@valvet.seMölle

Med ett unikt läge på Mölles sluttning ligger denna arkitektritade villa uppförd i en smakfull stram och minimalistisk dansk design. Med högt läge får du fulländad utsikt - 180 grader - över havet, hamnen och Kullabygden. Villan har 2 plan med möjlighet till två separata boende med kök, badrum och tvätt på vardera plan. Perfekt som generationsboende eller till uthyrning.

Kontakta Linnea Larsson
0708 21 16 16
linnea.larsson@valvet.seRåå

Enastående fastighet på högt läge i fantastiskt skick med boningshus samt gästhus om totalt 223 kvm boyta. Utsikt över Öresund, Råå-ån och småbåtshamnen.

Kontakta Bobbie Donander
0701 44 16 16
bobbie.donander@valvet.se

Laröd

Renoverad villa med öppen planlösning, fina sällskapsytor och 3-4 sovrum. Beläget nära skog och hav. Hörntomt med insynsskyddad trädgård åt söder. Stenlagd uteplats och växthus. Solpaneler på taket. Boarea 157 kvm. Tomt om 487 kvm.

Kontakta Catharina Olsheden
0708 48 16 16
catharina.olsheden@valvet.se