Prenumerera på Valvets nyhetsbrev
Tillbaka till startsidan

Vi är mäklare i Viken

Med nybakade bullar från bageriet tar du en promenad längs slingriga gator ner till hamnen. Du passerar korsvirkesgårdar, gamla kaptenshus med skvallerspeglar och större pampiga redarvillor. I hamnen står fiskebodarna på rad och man kan nästan känna doften av tjära och fisk. De gamla trädgårdarna är väl bevarade och klängande rosenbuskar samsas med pion och liljor. ”På badrocksavstånd till havet” är ett uttryck som verkar ha uppfunnits här, då trafiken av morgondoppare är tät på sommaren. I hamnen finns ett par populära restauranger som är speciellt välbesökta sommartid. Ett flertal stränder och bryggbad finns i området. Det blir inte mer pittoreskt än i Gamla Viken.

Lite norr ut ligger en korthåls golfbana, fantastiskt belägen precis vid havet.
Viken breder ut sig även västerut och i detta mycket populära området finns både villor, radhus och parhus. I Viken finns också affär, blomsterhandel, många hästgårdar och en populär skola. Att Viken har ett rykte om att vara ett litet miniparadis är inte alls svårt att förstå.

Om du är intresserad av att sälja eller köpa en bostad i Viken, kontakta Sara Claranius, Christina Larsson, Tobias Florén eller Patrick Engström.