Tillbaka till startsidan

Stylingtjänster

Med hjälp av styling säljs bostäder ofta snabbare och till ett högre pris. Målet är att framhäva och förstärka det som är unikt och vackert med varje bostad. Med rätt styling skapar vi förutsättningar att presentera din bostad från sin allra bästa sida. När du säljer din bostad med Valvet så ingår s.k stylingkonsultation.

Stylingkonsultation 

När du säljer din bostad med Valvet ingår en sk ”Stylingkonsultation” tillsammans med Valvets stylist.

Så här går det till: Stylisten besöker er bostad och går tillsammans med er igenom hur man kan tänka kring styling inför fotografering och visning av bostaden. Här får ni handfasta tips och råd på hur ni kan styla er bostad samt rådgivning om vilka saker ni kan addera eller plocka bort för att skapa rätt känsla och bild. Vi erbjuder även två andra stylingtjänster för er som känner att en konsultation inte är tillräcklig eller för er som inte har tid, lust eller kunskap att styla själv.

Fotostyling 

Fotostyling är en utmärkt tjänst för er som har ett möblerat hem och fina inredningsdetaljer, men inte har kunskap eller möjlighet att skapa det där lilla extra inför fotografering och visning. Stylisten flyttar och ställer i ordning lättare möbler samt inredningsdetaljer för att framhäva rummens proportioner, ljusflöde och känsla på bästa sätt. Stylingen sker sedan i samband med fotograferingen.

Så här går det till:
Inför stylingen har ni ett telefonmöte tillsammans med stylisten, där ni går igenom vad fotostyling innebär för ert hem. Därefter skickar stylisten instruktioner till er med det ni behöver förbereda inför stylingen. Inför fotograferingen får ni även instruktioner av stylisten om eventuella inköp behöver göras så som frukter, grönsaker eller växter.

Pris: 2 500 kr

Kompletterings-styling 

Kompletterings-styling vänder sig till er som har ett möblerat hem men saknar detaljer och visst möblemang tex mattor, belysning, tavlor, och detaljer som skapar en helhetskänsla och rätt förutsättningar för en bra bild.

Så här går det till:
Stylisten gör ett första möte i bostaden och noterar vad som behövs adderas. Efter en analys av er bostad kommer stylisten välja ut textilier, växter och andra inredningsdetaljer som sätter prägel och helhetskänsla i ert hem. I denna stylingtjänst får ni disponera våra inredningsdetaljer i ert hem i fyra veckor. Rekvisita som tex blommor, växter, frukter eller grönsaker ingår i denna stylingtjänst.

Pris: 4 500 kr