Prenumerera på Valvets nyhetsbrev
Tillbaka till startsidan

Stylingtjänster

Med hjälp av styling säljs bostäder ofta snabbare och till ett högre pris. Målet är att framhäva och förstärka det som är unikt och vackert med varje bostad. Med rätt styling skapar vi förutsättningar att presentera din bostad från sin allra bästa sida. När du säljer din bostad med Valvet så ingår s.k stylingkonsultation.

Stylingkonsultation 

När du säljer din bostad med Valvet ingår en sk ”Stylingkonsultation” tillsammans med Valvets stylist.
Så här går det till: Stylisten besöker er bostad och går tillsammans med er igenom hur man kan tänka kring styling inför fotografering och visning av bostaden. Här får ni tips och råd på hur ni kan styla er bostad samt rådgivning om vilka saker ni kan addera eller plocka bort för att skapa rätt känsla och bild. Vi erbjuder även två andra stylingtjänster för er som känner att en konsultation inte är tillräcklig eller för er som inte har tid, lust eller kunskap att styla själv.

Fotostyling 

Fotostyling är en utmärkt tjänst för er som har ett möblerat hem och fina inredningsdetaljer, men inte har kunskap, tid eller möjlighet att skapa det där lilla extra inför fotografering och visning. Stylisten hjälper dig att styla ditt hem med din befintliga inredning och dina egna möbler, för att framhäva rummens proportioner, ljusflöde och känsla på bästa sätt.

Så här går det till:
Inför stylingen har ni ett telefonmöte tillsammans med stylisten, där ni går igenom vad fotostyling innebär för ert hem.
Därefter skickar stylisten instruktioner till er med det ni behöver förbereda inför stylingen, tex vad ni behöver plocka undan eller om eventuella inköp av tex textilier behöver göras.
Stylisten gör alla inköp av frukter, grönsaker och snittblommor, vilket också ingår i priset.

Pris för bostäder upp till 80 kvm: 3 000 kr
Ungefärlig tidsåtgång: ca 120 minuter

Pris för bostäder mellan 80 och 140 kvm: 3 700 kr
Ungefärlig tidsåtgång: ca 180 minuter

Pris för bostäder över 140 kvm 4 700 kr
Ungefärlig tidsågång ca 220 minuter

Kompletterings-styling 

Kompletterings-styling vänder sig till er som har ett möblerat hem men saknar detaljer och visst möblemang tex mattor, belysning, tavlor, och detaljer som skapar en helhetskänsla och rätt förutsättningar för en bra bild.


Så här går det till:
Stylisten gör ett första möte i bostaden och noterar vad som behövs adderas. Efter en analys av er bostad kommer stylisten välja ut textilier, växter och andra inredningsdetaljer som sätter prägel och helhetskänsla i ert hem. I denna stylingtjänst får ni disponera våra inredningsdetaljer i ert hem i upp till tio veckor. Rekvisita som t ex blommor, inomhusväxter, frukter eller grönsaker ingår i denna stylingtjänst.

Pris: Bostäder upp till 80 kvm från 5 000 kr, över 80 kvm från 6 500 kr.

Inredningshjälp 

Vi erbjuder även inredningshjälp i ert nuvarande hem alternativ till ert nästa boende. Tjänsten anpassas efter era behov och vad ni behöver hjälp med. Ni får förslag på inköp och hur ni möblerar för att maximera boendets yta och funktion samt skapar det där lilla extra med hjälp av textilier, belysning, växter m.m.

Lättare inredningshjälp 120 minuter.
Pris: 3 100 kr

Inredningshjälp 3,5 timme.
Pris: 5 800 kr

Vid större inredningsuppdrag lämnas pris på offert.