Prenumerera på Valvets nyhetsbrev
Tillbaka till startsidan

VARFÖR VÄLJA VALVET

PREMIUM SOM BÅDE SYNS OCH KÄNNS

Ni som är våra kunder har valt oss med omsorg. Ni är medvetna och ställer höga krav. Det är bra tycker vi, eftersom det får oss att bli bäst på det vi gör. Vi har hjälpt er att köpa och sälja era bodrömmar i nordvästra Skåne i över 30 år, så vi vet vad som krävs för att lyckas med en bostadsaffär här. Vår vision är att allt vi gör, ska göras med premiumkvalitet. Varje bostadsaffär är unik och vi lägger ner all tid, kraft och engagemang som varje affär kräver. Med foto som berör och kreativ kommunikation skapar vi marknadsföring som syns och lämnar avtryck. Vi är väldigt stolta över vårt varumärke och vi lägger stor vikt vid att leverera det vi lovar.

LOKALT FOKUS MED GLOBAL RÄCKVIDD

På Valvet förmedlar vi uteslutande bostäder i nordvästra Skåne och vi har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. Varje mäklare har sitt eget fokusområde vilket ytterligare förstärker den goda lokalkännedomen. Vårt kundregister uppdateras dagligen med nya intressenter och dessutom analyseras valvet.se noga varje dag, så vi vet att vi lockar besökare från hela världen.

ETT TEAM AV EXPERTER

När du väljer Valvet får du ett helt team som tillsammans jobbar med att skapa de bästa förutsättningarna för att förmedla din bostad. Förutom en mäklare som är specialist på just ditt område får du också marknadsförare, fotografer och en stylist. Detta innebär att varje bild, text och plattform har valts med noggrannhet och av en expert på området. Visuell kommunikation är viktigare än någonsin och rätt bilder ger ett högre slutpris – det är vi säkra på.

FLEXIBILITET

Vi har valt att vara en oberoende mäklarfirma eftersom det ger oss möjlighet att skräddarsy vårt erbjudande så att det passar just dina behov. Valvets oberoende ställning gör också att vi själva bestämmer var vi vill lägga vår tid och kraft.