Tillbaka till startsidan

Landshövdingevägen 5A

Exklusivt penthouse med magnifik takterass

För första gången någonsin saluförs en exklusiv och eftertraktad takvåning i en av stans i särklass finaste bostadsrättsföreningar.

I den fantastiska parkmiljön invid Rönne å ligger denna exceptionella bostadsrätt. Ta hissen upp till det alldeles egna våningsplanet, öppna ytterdörren och beskåda panoramautsikten över Ängelholm från såväl lägenheten som takterassen. Med ett enastående läge i centrum bor ni här lugnt och fridfullt med naturen rakt utanför och ändå bara ett par minuters promenad från gågatan.

En helt insynsskyddad och generös fyra på femte våningen med alla de attribut man drömmer om. Lyxig social planlösning, utsikt mot alla väderstreck, privat sovrumsdel, gästrum och två badrum. Adderar man till det höga våningsplanet och att bostaden är utrustad med en magnifik takterass om 116 kvm med obehindrad utsikt, uterum och spabad, så finns här inte mycket att klaga på. Därtill finns dessutom en balkong med eftermiddags- och kvällssol mot Landshövdingevägen.

Bostadsrättsföreningen Rönneå Park är mycket populär och har en god ekonomi. Garageplats med laddbox för elbil ingår i avgiften. Till föreningen hör också Brygghuset, en fullt utrustad, gemensam lokal som kan hyras för trivsamma fester eller som lägenhet för övernattande gäster.

Området erbjuder mycket karaktär med de gamla ekarna, bokträden och promenadstråket längs ån. Detta är en bostad för Ängelholmaren som värdesätter bekvämlighet och hög livskvalité.

Varmt välkommen till detta penthouse - en svårslagen bodröm.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
127 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
6 207 kr/mån
Pris
10 000 000 kr eller högstbjudande
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Fredrika Brunnström
0723-60 16 16
fredrika.brunnstrom@valvet.se
Intresseanmälan

Hall

Välkomnande hall med ljus klinker på golvet och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter rakt fram till vänster i de stora garderoberna med skjutdörrar i spegelglas.

Kök & vardagsrum

Här är våningens hjärta. Köket och vardagsrummet är sammankopplade och skapar ett stort och socialt utrymme (38 kvm) med yta att umgås på. Stora fönsterpartier som skapar fantastisk utsikt och mycket ljusinsläpp. Kvalitetskök från Vedum med köksö med plats för två barstolar, bänkskivor i granit. Spishäll, vask och blandare från 2021. Diskmaskin, ugn, microvågsugn och fläkt från 2010. Vitmålade väggar och ekparkett. Utrymme för matsalsmöblemang utmed fönsterpartierna mot ån. Vardagsrumshörna för soffgrupp och tv.

Takterass

Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet. Här ligger behaglig filtmatta på golvet och här kan man värma sig under svala sommarkvällar och under vår & höst. Glaspartierna öppnar upp mot den stora takterassen. Här står ett spabad som går att nyttja under hela året. Ostörd utsikt mot stan och naturen omkring. Terassen vänder sig från väster till öster med sol under stora delar av dagen. Bjud in på cocktailparty och stora grillkvällar för familj och vänner och beskåda en alldeles fantastisk utsikt på såväl dagen som kvällen.

Gästbadrum

Generöst gästbadrum med dusch. Grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Tvättställ med kommod, badrumsskåp.

Allrum/gästrum

Detta rum används idag som ett extra tv-rum som är öppet mot vardagsrummet och hallen. Det går enkelt att sätta in ett dörr så att ett extra sovrum eller gästrum skapas. Trevligt fönster med utsikt över Landshövdingevägen samt utgång till den inglasade balkongen i väster. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Inglasad balkong

Inglasad balkong i västerläge om 16 kvm som nås från allrummet/gästrummet. Klinker på golvet. Utsikt mot vackra tallar och Landshövdingevägen. En liten bit av balkongen ligger utanför inglasningen.

Hall sovrumsavdelning

Privat sovrumsavdelning med hall, två sovrum och gemensamt badrum. I hallen finns två garderober, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum

Ett något mindre sovrum med utsikt mot ån, två garderober. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum

Större sovrum som har läckert fönster i vinkel mot Landshövdingevägen. Dressingroom. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum

Stort badrum med dusch. Grått klinker på golvet med golvvärme, vitt kakel på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare (båda från 2021) med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå. Handdukstork. Två vägghängda skåp ovanför med plats för förvaring. Fönster utan insyn som ger extra ljusinsläpp.

Byggnad

Byggnadstyp
Höghus
Byggnadsår
2010
Boarea
127 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
5 av 6. Hiss finns. Lägenheten har ett eget våningsplan med egen entréhall utanför hissen.
Renovering
2021 - ny tvättmaskin och torktumlare.
2018 - nya granitbänkskivor i kök, ny spishäll, vask och blandare. Ny blandare i badrum.
2010 - golvplattor takterass.
2014 - spabad.
Övriga byggnader
Till föreningen hör också Brygghuset, en fullt utrustad, gemensam lokal som kan hyras för trivsamma fester eller som lägenhet för övernattande gäster.

Ekonomi

Pris
10 000 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
6 207 kr/mån. inkl. värme, VA, kabel-tv, garageplats
Andel i föreningen
2.2006%
Andel av årsavgift
2.2006%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
600 kr/mån
Summa
600 kr/mån

Elkostnaden gäller även uppvärmning av spabadet

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
D

Bilplats

Garageplats i föreningens tillhörande garage ingår i avgiften. Vid garageplatsen finns en laddbox för elbil. Laddkostnad tillkommer. Det finns även gästparkeringar.

Förening

Namn
Brf Rönneå Park
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769618-6753
Föreningens ekonomi
Inga beslutande avgiftsförändringar
Föreningen äger marken
Äkta/oäkta förening
Äkta
Antal lägenheter
52 st
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
Kabel TV och fiberkabel via Bjäre Kraft.
Överlåtelseavgift
1182 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Nej
Parkering
Garage samt gästparkeringar.
Gemensamma utrymmen
Till föreningen tillhör Brygghuset, en fullt utrustad, gemensam lokal som kan hyras för trivsamma fester eller som lägenhet för övernattande gäster.

Förening

Namn
Brf Rönneå Park
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769618-6753
Föreningens ekonomi
Inga beslutande avgiftsförändringar
Föreningen äger marken
Äkta/oäkta förening
Äkta
Antal lägenheter
52 st
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
Kabel TV och fiberkabel via Bjäre Kraft.
Överlåtelseavgift
1182 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Nej
Parkering
Garage samt gästparkeringar.
Gemensamma utrymmen
Till föreningen tillhör Brygghuset, en fullt utrustad, gemensam lokal som kan hyras för trivsamma fester eller som lägenhet för övernattande gäster.

Allmänt

Ängelholms centrum ligger inramat av vackra Rönne å. Storgatan som till viss del är gågata löper genom hela centrum där det finns gott om butiker och restauranger. Kronoskogen som är ett stort strövområde ligger endast några minuter bort på cykel, och fortsätter du några minuter till når du den långa härliga sandstranden.

Kommunikation

Bra kommunikation finns både via buss och tågstation.