Tillbaka till startsidan

Villagatan 12, Lgh 6

Etagelägenhet med utsikt över Rönneå och tre balkonger

Sista lägenheten kvar till försäljning!
Lugnt och fridfullt beläget, på mysiga Villagatan i centrala Ängelholm, har Pontus Möller Arkitekter ritat dessa välplanerade bostadsrätter. Huset vänder sig i soligt västerläge och har en fantastisk utsikt över en härlig parkträdgård och Rönneå som flyter förbi. Här bor ni lättskött, med endast ett par minuters promenad från Storgatan och centrum men samtidigt naturskönt och lugnt i villakvarter.
Brf Gräsanden 8 är liten, privat förening, innehållande sex st. lägenheter och är just nu under uppförande. Inflyttning kommer att ske i april 2023.

Denna 4-rumslägenhet i etage med två balkonger, bjuder på en mycket trevlig planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har utgång till balkong som vänder sig i mot trädgården med åutsikt i västerläge. Man kan i dagsläget välja som tillval om man önskar ett eller två sovrum på entréplan (för den som önskar kan man välja att ta bort ett av sovrummen till fördel för ett större vardagsrum). Entréplan bjuder även på
ett välplanerat kök med inredning från Marbodal och bänkskivor i Silestone. Köket ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning på entréplan.
Ovanvåningen är utformad som en privat svit med master bedroom som har utgång till balkong i nordväst med kvällssol. Direktaccess till walk-in-closet. Helkaklat badrum samt möblerbar hall som är perfekt till liten arbetshörna.
Till lägenheten hör även ett utvändigt förråd. Detta är isolerat och uppvärmt. Parkeringsplats finns att hyra.
Mysig trädgård med stora gräsmattor som går ner till Rönneå. Trevlig grillplats med utsikt mot ån.

För den som köper en lägenhet i ett tidigt skede finns det stora möjligheter att själv vara med och forma sitt boende vad gäller utformning och materialval.
Här erbjuds ett svårslaget kvalitetsboende på en av Ängelholms bästa adresser.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
119.5 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 902 kr/mån
Pris
6 200 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Linda Wahlberg
0708-61 16 16
linda.wahlberg@valvet.se
Intresseanmälan

Lägenheten har fjärrvärme och vattenburna radiatorer. Väggarna är microlitade och vitmålade. i standardutförande ingår trestavs ekparkett. Klinkergolv i hall och badrum. För detaljerad information om standard och tillval se bilaga: Rumsbeskrivning.

Entréhall

Klinkergolv innanför entrén, i övrigt ekparkett. Hatthylla samt två garderober. Förråd under trappan. En u-formad trätrappa leder upp till ovanvåningen från hallen.

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats. Rummet är ljust och luftigt med många fönster. Helglasad altandörr med utgång till balkong i västerläge Här ifrån har man även utsikt över Rönneå som flyter förbi nedanför. Ett stort fönsterparti i nordvästläge samt två fönster i norr. Vardagsrummet har golv i ekparkett.

Kök

Köksinredning från Marbodal med släta vita luckor, utfräst grepp och bänkskivor i 20 mm stenkomposit Silestone. Dubbel, underlimmad vask från Intra. köksblandare från Oras. Hel kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Alla vitvaror kommer från Siemens. Möjlighet till köksö för den som önskar.

Sovrum 1

Detta rum kan man välja att ta bort om man önskar större vardagsrum. Golv i ekparkett och en garderob.

Sovrum 2

Golv i ekparkett. Garderobsvägg med fem garderober och ett linneskåp. Stort takfönster samt fönster.

Wc/dusch

Helkaklad wc/dusch. Klinkergolv och kakel på vägg. (Elburen golvvärme i badrummet.) Tvättställskommod från Marbodal. Spegel ovanför tvättstället. Toalett. Glasad dusch-hörna. Handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Bänkskiva ovan i laminat. Överskåp från Marbodal.

Möblerbar hall på andra plan.

Två stora takfönster som går djupt ner med utsikt i norr. Golv i ekparkett.

Master bedroom

Utgång till balkong med grönskande utsikt samt å-utsikt. Sovrummet har två djupa takfönster. Golv i ekparkett. Direktaccess till walk-in-closet.

Wc/dusch på ovanvåningen

Helkaklad wc/dusch. Klinkergolv och kakel på vägg. (Elburen golvvärme.) Tvättställskommod från Marbodal. Spegel ovanför tvättstället. Toalett. Glasad dusch-hörna. Handdukstork. Fönster.

Byggnad

Byggnadstyp
2 ½ planshus
Byggnadsår
2022/2023
Boarea
119.5 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Fönster
Treglas isolerglas
Ventilation
FTX med värmeåterv. Eget system i varje lägenhet.
Våningsplan
2. Hiss finns. Lägenheten är belägen på våning 2 och 3. (Etagelägenhet med invändig trappa)..

Ekonomi

Pris
6 200 000 kr
Månadsavgift
5 902 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och renhållning. (Värme ingår efter schablon som en gång per år justeras efter lgh verkliga förbrukning). Hushållsel och fiber samt kabel TV ingår ej.
Andel i föreningen
22.56%
Bostaden är pantsatt
Nej

Balkong/uteplats

Lägenheten har två balkonger.
Det finns gemensam grillplats i trädgården med utsikt mot Rönneå.

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra för 450 kr/månad. Separat hyresavtal skrivs för parkeringen med Brf.

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Gräsanden 8
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-0646
Föreningen äger marken
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Fiber
Parkering
Finns att hyra för 450 kr/ parkering.

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Gräsanden 8
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-0646
Föreningen äger marken
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Fiber
Parkering
Finns att hyra för 450 kr/ parkering.

Allmänt

Ängelholms centrum ligger inramat av vackra Rönne å. Storgatan som till viss del är gågata löper genom hela centrum där det finns gott om butiker och restauranger. Kronoskogen som är ett stort strövområde ligger endast några minuter bort på cykel, och fortsätter du några minuter till når du den långa härliga sandstranden.

Kommunikation

Promenadavstånd till tågstationen och till busshållsplats.