Tillbaka till startsidan

Blombergagatan 44

Praktiskt radhus på barnvänliga Gustavslund

I den nybyggda delen av Gustavslund är det mysigt att gå runt och insupa den moderna arkitekturen som skapats.
På bästa läge, ligger Blombergagatan 44. Ett välplanerat radhus där entréplan erbjuder vardagsrum, matsal och kök i ett enda rymligt rum.
Altandörren tar dig ut till trädäcket i soliga söderläge där gränserna mellan ute och inne suddas ut under sommarhalvåret.
På trädäcket kan man lapa sol hela dagen lång.

På ovanvåningen erbjuds 3 sovrum, perfekt för den lilla familjen.
Boendet har två stora badrum varav det ena ligger på ovanvåningen centralt placerat, det andra nära entrén som även innehar tvättmöjligheter.
Husets framsida har plats för bilen och gästparkeringen ligger precis mittemot.

Ett lättskött och uppskattat boende!

Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
99 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 512 kr/mån
Pris
3 295 000 kr eller högstbjudande
Visa budhistorik
Visning
Sön 28 Maj Gör intresseanmälan via hemsidan för bokning av visning
Ansvarig mäklare
Karl Ekdahl
0708-24 16 16
karl.ekdahl@valvet.se
Intresseanmälan
Extra kontaktperson
Mariella Fåke
0733-72 16 16
mariella.fake@valvet.se

Blombergagatan 44

I den nybyggda delen av Gustavslund är det mysigt att gå runt och insupa den moderna arkitekturen som skapats.
På bästa läge, ligger Blombergagatan 44. Ett välplanerat radhus där entréplan erbjuder vardagsrum, matsal och kök i ett enda rymligt rum. Altandörren tar dig ut till trädäcket i soliga söderläge där gränserna mellan ute och inne suddas ut under sommarhalvåret. På trädäcket kan man lapa sol hela dagen lång.

På ovanvåningen erbjuds 3 sovrum, perfekt för den lilla familjen. Boendet har två stora badrum varav det ena ligger på ovanvåningen centralt placerat, det andra nära entrén som även innehar tvättmöjligheter. Husets framsida har plats för bilen och gästparkeringen ligger precis mittemot.

Ett lättskött och uppskattat boende!

Planlösning

Efter att man har ställt bilen på biluppställningsplatsen är det otroligt bekvämt och nära att nå entrédörren med både barnvagn och matkassar. Kommer gäster eller familj på besök finns gästparkeringen tre fotkliv bort. Detta fina tegelradhus inger ett varmt intryck och börjar man titta på detaljer så kan man se de små lamporna infällda i markstenen för att inge ännu mer värme om kvällarna.

In genom ytterdörren märker man hur välkomnande och social planlösningen är. I hallen finns skjutdörrsgarderober och på golvet ligger ett snyggt ljusgrått klinkergolv. Denna ljusa bostad bjuder senare på ett stort rum som erbjuder både kök och vardagsrum i ett. Det stora fönstren släpper in ett fint dagsljus och strax utanför skymtar man trädäcket som många av oss längtar ut till.

Köket är vitt och har gott om både förvaring och arbetsytor. Kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll samt ugn är vitvaruparkens egenskaper. I detta rum ryms det enkelt en mysig tv-hörna, matsalsbord och kocken i köket samtidigt.

På entréplan finner vi även ett stort badrum med dusch samt tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Klinkret är varmt under fötterna med golvvärme. Bakom skjutdörrarna i detta badrum finner vi även fantastisk förvaring, mycket praktiskt!

Upp för trappan slås man av ljuset som flödar in. Ett takfönster placerat i trappan gör att här aldrig blir mörkt. På ovanvåningen står tre sovrum redo att planerar exakt efter vilka behov som finns. Ett sovrum är större, där man även här fått plats med skjutdörrsgarderober. Centralt på våningen ligger badrummet och som en röd tråd finner vi samma kakel och klinker här som i badrummet på nedanvåningen. Skillnaden är dock att här finns ett ljuvligt badkar att avnjuta.

Huset omfamnas av biluppställningsplats och uteplats på framsidan, till trädäck och isolerat förråd på baksidan. På trädäcket kan man lapa sol hela dagen då den vetter mot soliga söder.

Omgivningarna är alldeles perfekt för både för den mindre familjen eller seniorerna. I närheten finns gym, matbutik, skolor, förskolor och alldeles utmärkta förbindelser till hela Helsingborg med buss.
Att rekommendera är att ta en promenad runt sjön och hästgården på Gustavslund. Underbara och grönskande omgivningar där man knappt tror att man befinner sig så nära stan.

Välkomna till Blombergagatan 44!

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2018-2019
Boarea
99 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt föreningens information
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Övriga byggnader
Isolerat förråd i trädgård.

Ekonomi

Pris
3 295 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
4 512 kr/mån. Inkl renhållning. Hushållsel, värme och vatten/avlopp tillkommer.
Andel av årsavgift
1.88679%
Bostaden är pantsatt
Nej
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 074 881 kr

Driftkostnader

Uppvärmning
530 kr/mån
Hushållsel
950 kr/mån
Vatten/avlopp
292 kr/mån
Antal personer i hushållet
3 st
Summa
1 772 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd (2022-10-05)
Energiklass
D

Förening

Namn
Brf Gustavspark
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-9781
Föreningen äger marken

Förening

Namn
Brf Gustavspark
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-9781
Föreningen äger marken