Tillbaka till startsidan

Trollskogsvägen 2

Nytt och högklassigt nära havet

Under 2023 stod föreningen på populära Victoria Strand klar, beläget alldeles intill havet och stranden. Nu säljs denna ytterst stilsäkra och välplanerade tvårumslägenhet. Med fina materialval och en hög finish, erbjuds här en social och ljus bostad med lyxig känsla. Lägenheten har spännande planlösning, bra takhöjd, fina detaljer som fönsterbänkar i sten och stora fönsterpartier. Lägenheten är högt belägen på fjärde våningen med hiss och är utrustad med två stora balkonger därifrån det alltid går att hitta en plats att avnjuta solen från morgon till kväll. Den ena balkongen är inglasad och disponeras med fördel som ett extra vardagsrum som förlänger sommarhalvåret. Härifrån har man dessutom en härlig glimt av havet och de vackra vyerna omkring.
I denna rymliga tvåa går det lika bra att bo själv som ett par.

Här bor ni bekvämt och bekymmersfritt med närhet till Vejbystrands fina service i form av ICA affär, bibliotek, busshållplats och restauranger på promenadavstånd. Lugn, härlig boendemiljö där området gränsar till Vejbystrands sandstrand och bjuder på vackra promenadvägar längsmed kuststräckan. Garageplats och parkeringsplats finns att hyra.

Ett otroligt fint boende att längta hem till.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 709 kr/mån
Pris
3 495 000 kr /bud
Visning
Kontakta ansvarig mäklare.
Ansvarig mäklare
Fredrika Brunnström
0723-60 16 16
fredrika.brunnstrom@valvet.se
Intresseanmälan

Hall

Entréhall med tåligt klinkergolv i granitkeramik. Hatthylla, och en garderob längre bort i hallen. Fin siktlinje från entrén rakt genom köket och ut mot balkongen. I lägenheten ligger enstavs vitpigmenterad ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

Kök

Köket är välplanerat och har en stilren köksinredning från Ballingslöv med släta vita luckor, handtag med läder och bänkskivor i beige/grå Silestone som fortsätter upp som stänkskydd, vilket ger ett modernt, enhetligt uttryck. Vitvaror från Siemens med hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro i praktisk arbetshöjd samt diskmaskin. Städskåp i köket.

Allrum & balkong

Ljust härligt allrum som ligger i öppen planlösning med matplatsen intill köket.
Matplats invid fönsterpartier till balkongen samt fönster mot gatan. Härifrån når man den inglasade balkongen som ligger i vinkel över huskroppens hörn. En liten bit av balkongen ligger utanför inglasningen. Balkongen fungerar som lägenhetens andra vardagsrum som förlänger sommarhalvåret där kvällssolen avnjuts. På golvet ligger en golvmatta som är skön och varm att gå på.

Sovrum

Det fina sovrummet har fönster i österläge och stor garderobsvägg med skjutdörrsgarderob. Från sovrummet når man lägenhetens andra balkong där man avnjuter förmiddags- och eftermiddagssolen.

Badrum

Badrummet är helkaklat och har golv och väggar i beige granitkeramik. Glasad dusch hörna, tvättställ med underskåp, toalett, handdukstork och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt skåpinredning och bänkskiva.

Byggnad

Byggnadstyp
5 våningshus med parkeringsgarage
Byggnadsår
2023
Boarea
64 kvm
Areakälla
Enligt bostadsrättsföreningen
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, FTX-system
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader
Förråd i källaren och miljöhus

Ekonomi

Pris
3 495 000 kr /bud
Månadsavgift
3 709 kr/mån.
Andel i föreningen
2.0434%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
446 kr/mån
Antal personer i hushållet
3 st
Summa
446 kr/mån

Bilplats

15 parkeringsplatser, hyra 300 kr/mån (varav 4 laddplatser +200 kr/mån).
23 garageplatser, hyra 800 kr/mån (varav 8 laddplatser + 200 kr/mån).

Förening

Namn
Brf Kvistgården
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-4377
Föreningen äger marken
Ja
Antal lägenheter
38 st
Parkering
23 garageplatser i källargarage och 15 parkeringsplatser
Gemensamma utrymmen
Fristående cykelförråd och miljöhus.

Förening

Namn
Brf Kvistgården
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-4377
Föreningen äger marken
Ja
Antal lägenheter
38 st
Parkering
23 garageplatser i källargarage och 15 parkeringsplatser
Gemensamma utrymmen
Fristående cykelförråd och miljöhus.

Allmänt

Vejbystrand ligger fint längs havet. Det finns skola F-9, bibliotek och matbutik.
Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar under sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde
andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park. Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika
miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub,
hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviteter för alla åldrar samt en fritidsgård. I Vejbystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Ängelholms stadsbuss går till Vejbystrand. Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra.
Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter.
Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till
bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.