Tillbaka till startsidan

Helsingörskajen 12

Salta brisar och stilla kvällar

Bodrömmer du om Seaview i SeaU?

När livskvalitet är som bäst bor du i direkt närhet till Citys utbud av nöje och kultur. Du bor i ett vackert helt nyproducerat kvarter som har en gård som hämtat inspiration från stranden och det havsnära läget. Framförallt bor du i en arkitektritad fastighet där din nya kvällsrutin blir att följa de vackra solnedgångarna genom alla årstider.

Gert Wingårdh, en av Sveriges främsta arkitekter, har ritat bostäderna med en tanke om att de ska erbjuda tidlösa värden, gedigna material och stora fönster som skänker mycket ljus åt lägenheterna. Generösa sällskapsytor och inbyggd flexibilitet är också en av grundtankarna.

"Bostäderna är präglade av kärleken till havet. Salta brisar och stilla kvällar där havet ligger som en spegel utanför fönstret är drömmen för många."

Storslagna dörrar av massiv ek välkomnar er till härliga entréer som andas kvalitet och erbjuder stengolv i vackra mönster. Varenda detalj är viktig och störst fokus ligger på material och omsorg . Via hiss tar du dig till husets alla våningsplan och även till det underjordiska garaget.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 210 kr/mån
Pris
5 550 000 kr eller högstbjudande
Visning
Sön 2 Juni Anmälan krävs. Kontakta ansvarig mäklare
Ansvarig mäklare
Lisa Wicknell
0721-61 16 16
lisa.wicknell@valvet.se
Intresseanmälan

ENTRÈ

Välkomnande hall med skjutgarderober med silverprofil från JKE Design samt tillvald inredning. Här finns även möjlighet att hänga av ytterkläder. Målade väggar och vitlaserad enstavsparkett i ek.

KÖK

Köket har noga planerats och utrustats med en hel del tillval utöver standardförfarandet. Inredningen går i en stilren Cafe latte med designgrepp. Bänkskivan samt stänkpanelen har färgmässigt snyggt matchats och är en Silestoneskiva i modell Coral clay vilken är polerad. Köket har också fått en halvö som utgör en perfekt plats för avlastning eller frukostplats. Den maskinella utrustningen har också uppgraderats och består av induktionshäll, inbyggnadsugn med ånga, mikrovågsugn, kyl och frys med display samt helintegrerad diskmaskin. Målade väggar och vitlaserad enstavsparkett i ek.

INGLASAD BALKONG

Från köket finns utgången till den inglasade balkongen med magisk utsikt. Balkongen är generös till ytan och ligger längst fram i raden vilket innebär att sikten är fri. Grått klinkergolv och öppningsbart glasparti för årets varmaste dagar.

VARDAGSRUM

Modern öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett utan att det för den delen känns trångt. Här ryms gott och väl soffhörna och plats för tv. Vitlaserad enstavsparkett i ek och målade väggar.

PASSAGE

Passage som leder till lägenhetens två sovrum. Här finns skjutgarderober för smart förvaring. Målade väggar och vitlaserad enstavsparkett i ek.

BADRUM

Badrummet nås från passagen och är helt inrett i kakel i vitt och klinker i beige. Här finns wc, kommod, spegel, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan och skåp för förvaring samt dusch.

SOVRUM

Det större sovrummet med härlig utsikt över Citys takåsar och rådhuset som är extra vackert på kvällen. Utrymme för dubbelsäng och skjutgarderober med silverprofil. Även denna garderob är utrustad med anpassad inredning. Vitlaserad enstavsparkett i ek och målade väggar.

SOVRUM

Lägenhetens andra sovrum som är ett perfekt gästrum eller kontor. Plats för säng och skrivbord om så önskas. Vitlaserad enstavsparkett i ek och målade väggar.

TOALETT

Gästtoalett som nås från hallen vid entrén. Helt inredd i kakel och klinker med samma materialval som badrummet.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Boarea
81 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekaniskt frånluftssystem med återvinning (FTX)
Våningsplan
5. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
5 550 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
5 210 kr/mån. Inkl. värme & vatten
Andel i föreningen
1.141866%
Andel av årsavgift
1.52168%
Bostaden är pantsatt
Ja
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 351 981 kr
Beräknad med siffror från 2022 års årsredovisning)

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Summa
700 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd (2021-08-11)
Energiprestanda
69 kWh/m2 och år
Energiklass
C

Balkong/uteplats

Lägenheten har stor inglasad balkong med obruten utsikt över Sundet.

Bilplats

Garageplats (laddplats) i gemensamt garage som administreras via en samfällighet finns att överta . Kostnad 1500 + 100 kr (laddplats) / månad

Förening

Namn
Brf Tycho Brahe
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9262
Föreningen äger marken
Nej
Äkta/oäkta förening
Äkta
Antal lägenheter
62 st
Antal lokaler
2 st
Övrigt
Information som berör föreningen är inhämtad via årsredovisningar och kontakt med föreningen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Förening

Namn
Brf Tycho Brahe
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9262
Föreningen äger marken
Nej
Äkta/oäkta förening
Äkta
Antal lägenheter
62 st
Antal lokaler
2 st
Övrigt
Information som berör föreningen är inhämtad via årsredovisningar och kontakt med föreningen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.