Tillbaka till startsidan

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt med lantligt läge i mysiga Vejbyslätt

Lockar det enkla och bekväma livet på vackra Bjärehalvön så finns här möjlighet att köpa tomt inklusive modern och praktisk enplansvilla. Ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter och tillhörande garage. Mycket låga uppvärmningskostnader tack vare effektivt värmesystem och kompletterande solcellsanläggning. Tomten ligger lantligt i utkanten av den mysiga byn Vejbyslätt med en fantastiskt fin vy över det omgivande landskapet. Från Vejbyslätt är cykelavstånd till havet och endast fem minuters bilväg till Vejbystrand med dess fina sandstrand, småbåtshamn och övrig service. Förslövs tågstation ligger 10 min bort med bil och Ängelholms flygplats når man på 15 min.

I samarbete med Varbergshus kommer det att uppföras en enplansvilla på 125kvm. Supertrevlig öppen planlösning med mycket fönster och ett härligt ljusinsläpp. Boarean är fördelad på fyra rum och kök, två helkaklade badrum och rymlig tvättstuga. Ett kostnadseffektivt och smart hem där mycket ryms på liten yta. Totalkostnad för tomt och nyckelklart hus inklusive solceller är ca 4 650 000 kronor. Då ingår även lagfart, markarbete och anslutningsavgifter för både VA, el och fiber. Produktionskostnadskalkyl för huset finns under Dokument. Varbergshus bygger kvalitétsvillor i lösvirke tillsammans med etablerade lokala hantverkare och kan erbjuda köparen stor flexibilitet både vad gäller utformning och materialval.

Just nu finns det två tomter att välja på. Båda är ungefär lika stora och har samma pris, enda skillnaden är att nr 21 är en hörntomt.
Vejbyslätts Stationsväg 21 (Vejby 2:29) - 1 131 kvm
Vejbyslätts Stationsväg 23 (Vejby 2:46) - 1 129 kvm

Välkommen med eventuella frågor som besvaras av ansvarig mäklare eller direkt med kontaktperson på Varbergshus.

Typ
Tomt
Tomtarea
1 131 kvm
Pris
1 050 000 kr / bud
Visning
Kontakta ansvarig mäklare.
Ansvarig mäklare
Jonas Troedsson
0709-56 16 16
jonas.troedsson@valvet.se
Intresseanmälan

Kort fakta

Fast.beteckning
Vejby 2:29
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Vatten/avlopp
Framdraget kommunalt vatten och kommunalt avlopp.

Tomten

1 131 kvm. Stor hörntomt

Byggrätt

Det är inlämnat bygglov för att bygga ett enplanshus på 125kvm boarea och ett fristående enkelgarage. Se bygglovshandling med planlösning och nybyggnadskarta under Dokument.

Ekonomi

Pris
1 050 000 kr / bud
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2023
Skatt/avgift
5 440 kr
Småhusmark
544 000 kr
Taxeringsvärde totalt
544 000 kr

Servitut / Planbestämmelser

Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Vejby GA:1 ändamål: Vägar
Typ
Tomt
Tomtarea
1 131 kvm
Pris
1 050 000 kr / bud