Tillbaka till startsidan

Blåvingevägen 10A

Skapa din bodröm i underbara Viken

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i underbara Viken. Lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till golfbanan, stranden och salta bad. Närheten till Vikens trevliga utbud av restauranger, café, delikatessbutik och småbåtshamn gör det extra trevligt. Populär F-9 skola, idrottsplats och de fina busskommunikationerna till Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. I denna idylliska miljö finns nu möjligheten att skapa ert drömhus tillsammans med Varbergshus. Här erbjuds två tomter om 664 respektive 576 kvm. Båda med en byggrätt om 20% och 1½-plan vilket gör att båda tomterna lämpar sig väl för både barnfamiljen och er med vuxna barn. Varbergshus erbjuder uppförande i lösvirke vilket gör att man kan skräddarsy den bästa lösningen för just era behov och gällande detaljplan. Genomgående hög kvalité och totalentreprenad gör processen både trygg och bekväm. Att nybyggnation dessutom erbjuder låg driftskostnad, minimalt underhåll och fritt från fastighetsavgift i 15 år gör även ekonomin behaglig.
Se under punkt tomten för mer information om säljprocessen.
Välkommen att höra av er med frågor/funderingar och intresseanmälan!

Typ
Tomt
Tomtarea
664 kvm
Pris
3 125 000 kr Utgångspris
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Tobias Florén
0708-57 16 16
tobias.floren@valvet.se
Intresseanmälan

Kort fakta

Fast.beteckning
Svanebäck 1:125
Areakälla
Areauppgifter enligt fastighetsregistret
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Köparen betalar inkopplingsavgiften.

Tomten

664 kvm. Valvet Mäklarfirma förmedlar tomten och är din första kontakt. Det är till Tobias Florén på Valvet Mäklarfirma som ni anmäler ert intresse, ställer frågor och bokar tid för visning av tomterna samt lämnar bud.
För att ni som kund ska få tillräckligt med information för att kunna lämna bud kommer Annika Kroon på Varbergshus vara behjälplig vid frågor kring själva bostaden.
När ni bestämt er, och lämnat bud som är accepterat av säljaren, börjar nästa steg i processen.
Ni kommer då att skriva ett bokningsavtal med Varbergshus och har åtta veckor tillgodo för att tillsammans med Varbergshus skräddarsy huset så som ni vill ha det. I samband med bokningsavtalet erlägger ni en bokningsavgift om 50 000:-, som utgör en del av totalkostnaden men återbetalas ej om ni väljer att inte gå vidare.
Därefter tecknas både köpekontrakt för tomten och entreprenadavtal för byggnationen. I samband med detta betalas 10% i handpenning på tomtköpet och handlingarna skickas in för bygglov. För det fall bygglovet mot förmodan inte beviljas får köparen tillbaka erlagd handpenning.
Efter beviljat bygglov tillträder du som köpare tomten och byggprocessen är igång. En projektledare från Varbergshus ansvarar för alla entreprenörer och du kan lugnt och tryggt följa processen fram till slutbesiktningen.
Efter slutbesiktningen övertar köparen bostaden och kan påbörja möblering och anläggning av utemiljö efter eget tycke och smak.

Angående taxeringen så är avstyckningen nyligen utförd och det har ännu inte åsatts nytt taxeringsvärde.

Ekonomi

Pris
3 125 000 kr Utgångspris
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Pantbrev
Totalt 7 st pantbrev om 1 000 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Byggnadsplan (1974-06-10)
Typ
Tomt
Tomtarea
664 kvm
Pris
3 125 000 kr Utgångspris