Tillbaka till startsidan

Blåvingevägen 10B

Skapa ditt drömboende i underbara Viken

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i underbara Viken. Lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till golfbanan, stranden och salta bad. Närheten till Vikens trevliga utbud av restauranger, café, delikatessbutik och småbåtshamn gör det extra trevligt. Populär F-9 skola, idrottsplats och de fina busskommunikationerna till Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. I denna idylliska miljö finns nu möjligheten att skapa ert drömhus tillsammans med Varbergshus. Här erbjuds två tomter om 664 respektive 576 kvm. Båda med en byggrätt om 20% och 1½-plan vilket gör att båda tomterna lämpar sig väl för både barnfamiljen och er med vuxna barn. Varbergshus erbjuder uppförande i lösvirke vilket gör att man kan skräddarsy den bästa lösningen för just era behov och gällande detaljplan. Genomgående hög kvalité och totalentreprenad gör processen både trygg och bekväm. Att nybyggnation dessutom erbjuder låg driftskostnad, minimalt underhåll och fritt från fastighetsavgift i 15 år gör även ekonomin behaglig.
Annonserat förslag är Varbergshus stilrena villa Ängaviken. Välplanerad enplansvilla som redan från början är förberedd för att inreda ovanplanet om framtiden behöver mer plats. Se bifogad produktionskostnadskalkyl.
Se under punkt tomten för mer information om säljprocessen.
Välkommen att höra av er med frågor/funderingar och intresseanmälan!

Typ
Friliggande villa
Boarea
102.4 kvm
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Tomtarea
576 kvm
Pris
6 295 000 kr Utgångspris
Visning
Kontakta ansvarig mäklare.
Ansvarig mäklare
Tobias Florén
0708-57 16 16
tobias.floren@valvet.se
Intresseanmälan
Mycket ljus, trevlig och flexibel planlösning med öppet mellan kök och sällskapsyta. Altandörrar till utemiljön, som ni skapar efter eget önskemål, och generösa fönsterytor skapar en härlig känsla mellan inne och ute. Tre sovrum i bra storlek, helkaklat bad och groventré samt stor och välkomnande entré. Genomgående hög kvalité som standard och möjlighet för tillval.

Byggnad

Fast.beteckning
Svanebäck 1:767
Byggnadstyp
1 ½ plan
Boarea
102.4 kvm
Areakälla
Areauppgifter enligt ritning
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme, värmepump med frånluftsåtervinning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp. I annonserat förslag är anslutningsavgifterna medräknade.
Ventilation
Mekanisk frånluft

Tomten

576 kvm. Valvet Mäklarfirma förmedlar tomten och är din första kontakt. Det är till Tobias Florén på Valvet Mäklarfirma som ni anmäler ert intresse, ställer frågor och bokar tid för visning av tomterna samt lämnar bud.
För att ni som kund ska få tillräckligt med information för att kunna lämna bud kommer Annika Kroon på Varbergshus vara behjälplig vid frågor kring själva bostaden.
När ni bestämt er, och lämnat bud som är accepterat av säljaren, börjar nästa steg i processen.
Ni kommer då att skriva ett bokningsavtal med Varbergshus och har åtta veckor tillgodo för att tillsammans med Varbergshus skräddarsy huset så som ni vill ha det. I samband med bokningsavtalet erlägger ni en bokningsavgift om 50 000:-, som utgör en del av totalkostnaden men återbetalas ej om ni väljer att inte gå vidare.
Därefter tecknas både köpekontrakt för tomten och entreprenadavtal för byggnationen. I samband med detta betalas 10% i handpenning på tomtköpet och handlingarna skickas in för bygglov. För det fall bygglovet mot förmodan inte beviljas får köparen tillbaka erlagd handpenning.
Efter beviljat bygglov tillträder du som köpare tomten och byggprocessen är igång. En projektledare från Varbergshus ansvarar för alla entreprenörer och du kan lugnt och tryggt följa processen fram till slutbesiktningen.
Efter slutbesiktningen övertar köparen bostaden och kan påbörja möblering och anläggning av utemiljö efter eget tycke och smak.

Angående taxeringen så är avstyckningen nyligen utförd och det har ännu inte åsatts nytt taxeringsvärde.

Uteplats

Anläggning av tomt och uteplats ingår ej i entreprenaden.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber finns i gatan..

Energideklaration

Status
Ej utförd

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Ekonomi

Pris
6 295 000 kr Utgångspris
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Byggnadsplan (1974-06-10)
Typ
Friliggande villa
Boarea
102.4 kvm
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Tomtarea
576 kvm
Pris
6 295 000 kr Utgångspris